Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πέντε επιθέσεις μέσα σε 15 ημέρες σε αστυνομικούς στόχους - Αιφνιδιασμός, μολότοφ και μπογιές

Πάτρα: Πέντε επιθέσεις μέσα σε 15 ημέρες...

Η χθεσινή στην οδο Αυστραλίας ήταν η πέμπτη μέσα σε λίγες ημέρες

Τέσσερις προσαγωγές αλλά καμία σύλληψη από την τοπική αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης μετά την επίθεση με μολότοφ σε περιπολικό στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που κατέφθασαν στην περιοχή μετά το συμβάν για τη συλλογή στοιχείων προσήγαγαν τέσσερις νεαρούς οι οποίοι αποδείχθηκε ότι δεν είχαν σχέση με το περιστατικό και αφέθησαν ελεύθεροι.

Όλα συνέβησαν τη στιγμή που το περιπολικό της αστυνομίας κινούνταν στη διασταύρωση των οδών Αυστραλίας και Κανελλοπούλου. Οι άγνωστοι δράστες φαίνεται πως είχαν στήσει ενέδρα στους αστυνομικούς τοποθετώντας έναν κάδο απορριμμάτων στη μέση του δρόμου. Περιοίκοι ειδοποίησαν την αστυνομία ότι κάτι συμβαίνει και μόλις έφθασε το περιπολικό οι δράστες βγήκαν από το σχολείο που βρίσκεται στο σημείο και πέταξαν δυο μολότοφ χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί το πλήρωμα.

Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά επίθεση με αστυνομικό στόχο στην Πάτρα. Πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν επιχειρήσει να βάλουν φωτιά σε περιπολικό στην Άνω πόλη, λίγες μέρες μετά είχαν πετάξει μπογιές στο Μεταγωγών στην Γούναρη, ακολούθησε η επίθεση άγνωστων δραστών σε μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ και μόλις χθες το πρωί, άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στο πάρκινγκ της αστυνομίας στην οδό Αμερικής. Η επίθεση στο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Αυστραλίας ήταν το τέταρτο συμβάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις