Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Αφήστε με πονάω» - Ένταση και ξύλο στη Νέα Σμύρνη μετά από ελέγχους-ΒΙΝΤΕΟ

«Αφήστε με πονάω» - Ένταση και ξύλο στη ...

Στην Αθήνα

Ένταση επικράτησε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, όταν ομάδα ατόμων συνεπλάκη με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έκανε ελέγχους στην περιοχή. 

Συνολικά έγιναν επτά προσαγωγές και ένας αστυνομικός τραυματίσθηκε ελαφρά.

Σύμφωνα με αναφορές στα social media υπάρχουν καταγγελίες για αχρείαστη χρήση βίας από τους αστυνομικούς εναντίον πολιτών και πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν το πως έγινε ακριβώς το περιστατικό.   
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Σύμφωνα με αναφορές στα social media υπάρχουν καταγγελίες για αχρείαστη χρήση βίας από τους αστυνομικούς εναντίον πολιτών και πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν το πως έγινε ακριβώς το περιστατικό.

Λίγη ώρα μετά κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο και διαμαρτυρήθηκαν για την επέμβαση της αστυνομίας. Φωνάζοντας συνθήματα κατά της κρατικής τρομοκρατίας και της καταπάτησης των λαϊκών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, πάνω από 1000 συγκεντρωμένοι ζητούν να αφεθούν ελεύθεροι οι προσαχθέντες και να σβηστούν τα πρόστιμα.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αναφέρει: «Σήμερα το απόγευμα η αστυνομία του κ. Χρυσοχοΐδη ξυλοκόπησε απρόκλητα πολίτες στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που κυκλοφορεί οι αστυνομικοί ασκούν βία πρωτοφανούς αγριότητας προκαλώντας έντονες αποδοκιμασίες έκπληκτων περαστικών.
Ο αυταρχισμός των αστυνομικών δυνάμεων εντείνει το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών. Όσο η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας και σε όλα τα μέτωπα ξεσκεπάζεται, τόσο οι Μητσοτάκης και Χρυσοχοϊδης θα ξεσπούν επάνω στους πολίτες. Οι άνθρωποι πλέον έχουν ξεφύγει επικίνδυνα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις