Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύσκεψη Αλεξόπουλου- Μυλωνά και Δημοτικών παραγόντων στην έδρα του ΣΥ.ΔΙ. Σ.Α. Αχαΐας

Σύσκεψη Αλεξόπουλου- Μυλωνά και Δημοτικώ...

Στα Λουσικά

Σύσκεψη στην έδρα του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. Αχαΐας  στα Λουσικά (πρώην Δημαρχείο Ωλενίας) πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με αντικείμενο συζήτησης τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων μετά την ένταξη για χρηματοδότηση του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων.

Στη σύσκεψη πέραν του Προέδρου του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου και του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας Σπύρου Μυλωνά, συμμετείχαν επίσης οι  κ.κ. Κωνσταντίνος Παλαιολόγος Αντιπρόεδρος του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Άγγελος Καρατζάς Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Θανάσης Πουλίδας Πρόεδρος της ΔΕΥΑ και Βαγγέλης Κυριαζόπουλος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας για θέματα  ΧΥΤΑ, ΒΙ.ΠΕ. και καθημερινότητας του πολίτη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ενημέρωση από τον κ. Αλεξόπουλο για τις εξελίξεις σε σχέση με το Εργοστάσιο όπως και ενημέρωση από τον κ. Μυλωνά  σε σχέση με τις προετοιμασίες του Δήμου Δυτικής Αχαΐας  για το θέμα της ανακύκλωσης.

Επίσης έγινε συζήτηση για τις προσπάθειες καθημερινής βελτίωσης των συνθηκών στον ΧΥΤΑ Φλόκα ενώ συμφωνήθηκε οι συσκέψεις αυτές να επαναλαμβάνονται τακτικά ώστε να υπάρχει  πλήρης ενημέρωση και συνεργασία για τα έργα υποδομής, αυτά που ήδη λειτουργούν και αυτά που πρόκειται να δημιουργηθούν και να λειτουργήσουν.

Έμφαση τέλος δόθηκε στη  συνεργασία που πρέπει να αναπτυχθεί μεταξύ του ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α. και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου για θέματα ΧΥΤΑ Φλόκα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις