Από τον Σταύρο Βαρθαλίτη
Ο Σταύρο Βαρθαλίτης μας δείχνει τα μυστικά για πεντανόστιμο, σπιτικό γύρο.
Υλικά: 1 κιλό χοιρινό λαιμό, κομμένο σε πολύ λεπτές μπριζόλες. Για τη μαρινάδα: 100 γρ. ελαιόλαδο, 2 κ.σ. MAGGI νοστιμιά, 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας, 1 κ.σ. κοφτή πάπρικα, καπνιστή, ½ κ.γ. πιπέρι. Για το σερβίρισμα: τζατζίκι, πίτες για σουβλάκια, 2 ντομάτες, 1 κρεμμύδι κόκκινο, ½ ματσάκι μαϊντανό, 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή, πατάτες τηγανητές. Για τη συναρμολόγηση: 1 μεγάλη πατάτα, καλαμάκια για σουβλάκια
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr