Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ουρά έξω από το Επιμελητήριο για τεστ κορωνοϊού

Πάτρα: Ουρά έξω από το Επιμελητήριο για ...

Και σήμερα

Συνεχίζονται και σήμερα τα rapid test στο Επιμελητήριο Αχαΐας και μάλιστα έχει σχηματιστεί ουρά . Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ Αχαΐας προγραμματίζουν για το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου εμβολιασμούς σε Μονάδες Φιλοξενίας Ηλικιωμένων για την θωράκιση των ηλικιωμένων κατά του νέου κορωνοιού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: "Πρόκειται για τους φορείς: «Αφροδίτη», «Αγάπης  Μέλαθρον» και  «Αγία Σκέπη».

Παράλληλα θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για το ευρύ κοινό, με rapid test,  στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στον Νότιο Λιμένα Πατρών.

Για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου προγραμματίζονται εμβολιασμοί στη Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Κωνσταντοπούλειο Ευγήρειο» και διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στον Νότιο Λιμένα Πατρών.

Για τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί στην Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων  «Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο», στα Καλάβρυτα και στη Μονάδα Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ».

Την ίδια ημέρα θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα Ειδικά Νηπιαγωγεία και Ειδικά Δημοτικά σχολεία Πατρών, 1ο και 3ο, αντίστοιχα, στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ), στο ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπως επίσης στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα και στον Νότιο Λιμένα Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις