Από τον Πέτρο Συρίγο
Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει μπιφτέκια γεμιστά με κασέρι και γλυκοπατάτες στο φούρνο!
Υλικά για τον κιμά: 750γρ. μοσχαρίσιος κιμάς ελιά, 1 ασπράδι αβγού, 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο. 5κ.σ. ξερό ψωμί του τοστ χωρίς κόρα τριμμένο στον τρίφτη, 2κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο, 200γρ. κασέρι, αλάτι, πιπέρι, 4κ.σ. λάδι, 1 τομάτα τριμμένη
Υλικά για τις γλυκοπατάτες:
4 γλυκοπατάτες, 1κ.σ. ανάλατο βούτυρο, 1 ½ κ.γλ. πάπρικα καπνιστή, ½ κ.γλ. πιπέρι καγιέν, θυμάρι, αλάτι, πιπέρι
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









