Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Κι όμως συνέβη! Έλαβα ηλεκτρονικό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο της Πάτρας σε δύο ώρες

Κι όμως συνέβη! Έλαβα ηλεκτρονικό πιστοπ...
Νεκταρία Ντούκα

Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους και ας αποτελέσουν παράδειγμα και για άλλους συναδέλφους τους

Αν μου έλεγαν ότι θα μπορούσα να κάνω αίτηση για να εκδώσω πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από τον Δήμο της Πάτρας ηλεκτρονικά και να το παραλάβω στο email μου μέσα σε δύο ώρες, σίγουρα δεν θα το πίστευα. Κι όμως συνέβη.

Αρχικά προσπάθησα να κάνω αίτηση μέσω της πλατφόρμας www.ermis.gov.gr , είναι η  Κεντρική Διαδικτυακή Πύλη της δημόσιας διοίκησης, που παρέχει στους πολίτες και τις επιχειρήσεις πληροφόρηση και ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αλλά αποφάσισα να προσπαθήσω και στην εφαρμογή ehelp.e-patras.gr του Δήμου της Πάτρας.

Έστειλα ηλεκτρονικά την αίτηση στο ehelp.e-patras.gr το μεσημέρι της Δευτέρας 11/01/2021. Στην απάντηση που έλαβα αναφερόταν ότι το αίτημά μου είχε βαθμό προτεραιότητας «μέτρια», οπότε αποφάσισα να στείλω και ένα email στο πρωτόκολλο του Δήμου της Πάτρας, [email protected] το οποίο αναγραφόταν μαζί με έναν τηλεφωνικό αριθμό στο απαντητικό email που είχα λάβει από το ehelp.e-patras.gr

Έστειλα λοιπόν ένα email και στο πρωτόκολλο του Δήμου εξηγώντας ότι είναι επείγον να λάβω το πιστοποιητικό μέχρι το τέλος της εβδομάδας, δηλαδή την Παρασκευή.

Και από εδώ και μετά ξεκινά η … ευχάριστη έκπληξη.  

Πρωί πρωί την επόμενη ημέρα λαμβάνω ένα email από το πρωτόκολλο που μου ζητούν ευγενικά να τους προωθήσω το αίτημά μου προκειμένου να με εξυπηρετήσουν καθώς δεν έχουν πρόσβαση σε κάποια άλλη εφαρμογή.

Η πρώτη έκπληξη ακολουθείται από δεύτερη ακόμη μεγαλύτερη.

Δύο ώρες αφότου τους προώθησα την αίτησή μου έλαβα στο email μου το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Καλό είναι να γράφουμε για τις δυσλειτουργίες του Δημόσιου τομέα, όπου τις εντοπίζουμε, και είναι πολλές, αλλά όπου συναντάμε τέτοια εξυπηρέτηση πρέπει να την αποθεώνουμε…

Συγχαρητήρια λοιπόν στους εργαζόμενους που διευθέτησαν την υπόθεση και ας αποτελέσουν παράδειγμα και για άλλους συναδέλφους τους.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις