Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μητροπολίτης Πατρών: Να είναι η τελευταία φορά που γιορτάζουμε έτσι

Μητροπολίτης Πατρών: Να είναι η τελευταί...

ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ

Την ευχή να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που γιορτάζουμε με αυτόν τον τρόπο τα Θεοφάνεια εξέφρασε μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της λειτουργίας στον μητροπολιτικό ναό της πόλης, ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

Ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε να λυτρωθούμε σύντομα από τη δοκιμασία που περνάμε με τον κορωνοϊό. Παράλληλα απεύθυνε μήνυμα αγάπης προς τους υγειονομικούς και ευχές ταχείας ανάρρωσης στους ασθενείς.

Πιο αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

«Ο ορθόδοξος ελληνικό λαός με ευλάβεια, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα, και προσευχητικά εορτάζει αυτή την μεγάλη εορτή. Εύχομαι να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που εορτάζουμε κατά αυτόν τον τρόπο αυτή την μεγάλη εορτή και να λυτρωθούμε από αυτή την δοκιμασία την οποία υφιστάμεθα δια τας αμαρτίας ημών.

Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα, ελεύθερα και υγιείς να εορτάζουμε όλες τις εορτές όπως πρώτο. Απευθύνω μήνυμα αγάπης προς όλους όσους επιφορτιστεί με το ζήτημα της υγείας, γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό. Σηκώνουν έναν μεγάλο σταυρό για την υγεία των ανθρώπων.»  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις