Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Δεν... "καίγονται" για εμβόλιο οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Πάτρας

Κορωνοϊός: Δεν... "καίγονται" ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πόσοι και πότε θα εμβολιαστούν- Οι προετοιμασίες στο νοσοκομείο του Ρίου, στον Άγιο Ανδρέα και το Καραμανδάνειο

Στην τελική ευθεία για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού βρίσκονται τα νοσοκομεία της Ελλάδας. Στην Πάτρα η αρχή θα γίνει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Αν και σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό οι εμβολιασμοί θα άρχιζαν τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, το πιθανότερα, με βάση τα σημερινά δεδομένα, είναι να ξεκινήσει την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πάνω από το 50% των 2.230 εργαζομένων έχει εκφράσει την πρόθεση να εμβολιαστεί ενώ στην ομάδα των γιατρών το ποσοστό είναι συντριπτικό.

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας Άγιος Ανδρέας, οι εμβολιασμοί αναμένεται να ξεκινήσουν στις 4 Ιανουαρίου. Μέχρι τώρα μόλις το 33% των εργαζομένων έχει εκφράσει επιθυμία να εμβολιαστεί. «Από τους 1.200 εργαζόμενους, οι 400 έχουν δηλώσει ότι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Υπάρχουν όμως και αρκετοί που δεν αρνούνται να το κάνουν αλλά είναι επιφυλακτικοί και αναμένουν» αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου, Ηλίας Θεοδωρόπουλος.

Στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, επίσης γίνεται προετοιμασία για τον εμβολιασμό στο προσωπικό του νοσοκομείου. «Οι εμβολιασμοί αναμένεται να ξεκινήσουν στο νοσοκομείο στις αρχές Ιανουαρίου ενώ από τα 280 άτομα που απαρτίζουν το προσωπικό, οι μισοί έχουν δηλώσει ότι θα εμβολιαστούν» αναφέρει στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Παύλος Αθανασόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις