Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Let it Glow! Οι πιο σύγχρονες θεραπείες προσώπου για άμεση λάμψη

Let it Glow! Οι πιο σύγχρονες θεραπείες ...

Από την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

Αν και οι γιορτές φέτος είναι διαφορετικές, όλες μας ψάχνουμε τρόπους να ανακτήσουμε τη χαμένη μας χαρά και αυτοπεποίθηση. Αν θέλεις να κάνεις κι εσύ ένα δώρο στον εαυτό σου, η Cosmetic Derma Medicine είναι εδώ, με σύγχρονες θεραπείες προσώπου, οι οποίες υπόσχονται να αναδείξουν την ομορφιά που κρύβεται μέσα σου.

Η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιόλογος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine μας προτείνει τις κατάλληλες θεραπείες που θα μας προσφέρουν άμεση λάμψη και ένα πρόσωπο που ακτινοβολεί!

 

 

 

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

 

Total Plasma Lift

Πρόκειται για τον πρωτοποριακό συνδυασμό των θεραπειών CO2 Fractional Laser και Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP. Η θεραπεία ξεκινά με την εφαρμογή του Fractional Laser που δρα με ασφάλεια στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, οι οποίοι ευθύνονται για την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου. Το Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου.

Στη συνέχεια, εφαρμόζεται η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP, κατά την οποία γίνεται μικρή αιμοληψία και συλλέγεται το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα του αίματος. Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ενέσιμα ή με ειδική microneedling συσκευή, το πλάσμα του αίματος του ίδιου του ασθενούς, το οποίο περιέχει αυξητικούς παράγοντες που ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με τελικό αποτέλεσμα ένα σφριγηλό, αναζωογονημένο και λαμπερό πρόσωπο.

Η εφαρμογή της πιο σύγχρονης, μη επεμβατικής θεραπείας ομορφιάς Total Plasma Lift είναι εύκολη, ανώδυνη, και απολύτως ασφαλής. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι τα αποτελέσματα της γίνονται άμεσα ορατά.

Liquid Lift

Το Liquid Lift στηρίζει την αποτελεσματικότητά του στην ιδιότητα των Fillers Υαλουρονικού Οξέος να αποκαθιστούν τον χαμένο όγκο του προσώπου και να δρουν ενάντια στη δράση της βαρύτητας που προκαλεί χαλάρωση. Το Υαλουρονικό Οξύ εγχέεται ενέσιμα κάτω από την επιδερμίδα, χαρίζοντας όγκο σε περιοχές όπως τα χείλη, τα ζυγωματικά και οι παρειές. Είναι επίσης ιδανική θεραπεία για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, η οποία εφαρμόζεται με μία ειδική τεχνική, την τεχνική της κάνουλας, δίνοντας ζωντάνια και νεανικότητα στο βλέμμα.

Μεσοθεραπεία Προσώπου

Έχει κερδίσει επάξια τη θέση της ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες θεραπείες λάμψης καθώς μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα πολύτιμες ουσίες (υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες) που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, μείωση των ρυτίδων έκφρασης και των λεπτών γραμμών, βελτίωση των μαύρων κύκλων, σύσφιγξη και γενικά μια πιο φωτεινή και υγιή όψη της επιδερμίδας μας.

Αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία, λόγω του γεγονότος ότι τα ενεργά συστατικά εισχωρούν στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, διεγείροντας την ανανέωση των κυττάρων, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί ούτε με τις πιο δραστικές κρέμες της αγοράς που μπορούν να λειτουργούν μόνο επιδερμικά.

Peeling Λάμψης

Πρόκειται για ήπια, επιφανειακά χημικά peeling με διαλύματα οξέων που δρουν αποκλειστικά επιφανειακά στο ανώτερο στρώμα του δέρματος. Κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος καταφέρνουν να σβήσουν τη θαμπάδα και να αναζωογονήσουν το πρόσωπο σας. Απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με αποτέλεσμα να ανανεώνουν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα του προσώπου, επαναφέροντας τη χαμένη του λάμψη και σφριγηλότητα.

 

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο [email protected].

Βρείτε την Cosmetic Derma Medicine στην Πάτρα, στην οδό Ρήγα Φεραίου 93-97. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 226562

Κλινικές:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιάς: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδος: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσός: +357 25251040

Λευκωσία: +357 22257490

 

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View