Δείτε τη συνταγή
Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει χριστουγεννιάτικο χοιρινό μπούτι γλασαρισμένο με σάλτσα μπάρμπεκιου.
Υλικά: 1 ολόκληρο ζαμπόν ψητό, 200γρ. συμπυκνωμένο χυμό τομάτας, 250γρ. κέτσαπ, 180γρ. ζάχαρη καστανή, 2κ.σ. μελάσα, 160ml κρασί κόκκινο, ½ κ.γλ. καπνιστή πάπρικα, ¼ κ.γλ. σκόνη κρεμμυδιού, ¼ κ.γλ. σκόνη σκόρδου, ¼ κ.γ. καγιέν σκόνη, ¼ κ.γλ. μουστάρδα σκόνη, ¼ κ.γλ. κανέλα σκόνη, αλάτι, πιπέρι
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









