Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολλές περιοχές χωρίς νερό από την κατολίσθηση στο Δασύλλιο της Πάτρας- Γέμισαν λάσπες- ΦΩΤΟ

Πολλές περιοχές χωρίς νερό από την κατολ...

Το απόγευμα εκτιμά η ΔΕΥΑΠ η αποκατάσταση της υδροδότησης

Προβλήματα έχει προκαλέσει η κατολίσθηση εξαιτίας της βροχής στην περιοχή του Δασυλλίου. Ζημιά προκλήθηκε σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης με αποτέλεσμα πολλές περιοχές να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το νερό. Οι περιοχές που επηρεάζονται είναι: οδός Κορίνθου, Πυροσβεστείο, Γούβα, Ζαβλάνι, Ανθούπολη, Συχαινά και η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Κωνσταντινουπόλεως, Αγ. Σοφίας, Καρόλου Κωνσταντινουπόλεως.

Ήδη όπως βλέπουμε και στις παρακάτω φωτογραφίες έχουν ξεκινήσει ήδη εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς. «Η υπηρεσία μας έχει επέμβει από την πρώτη στιγμή και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτατη αποκατάσταση της βλάβης. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της βλάβης 6 μμ.» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΕΥΑΠ.

Επίσης γέμισαν λάσπες δρόμοι ενώ η πυροσβεστική κλήθηκε για την περίπτωση ενός σπιτιού το οποίο γέμισε λάσπες.

«Ένας κεντρικός αγωγός έσπασε εξαιτίας της κατολίσθησης. Βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή κι έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης κι εκτιμούμε ότι θα υπάρχει αποτέλεσμα μέχρις τις 6 το απόγευμα. Λόγω της λάσπης, υπάρχουν αναφορές για ζημιές σε σπίτια» αναφέρει στο thebest.gr ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις