Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: 40 ασθενείς σε Ρίο και Άγιο Ανδρέα- Από την Πάτρα το 50% των νοσηλευόμενων

Κορωνοϊός: 40 ασθενείς σε Ρίο και Άγιο Α...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

10 οι διασωληνωμένοι

Σαράντα ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Πάτρας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και στο Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου. Πιο αναλυτικά στον «Άγιο Ανδρέα» νοσηλεύονται 16 άτομα στην κλινική και άλλα τέσσερα στη ΜΕΘ, διασωλημένοι. Από την άλλη, στο νοσοκομείο του Ρίου, νοσηλεύονται 10 ασθενείς στην κλινική κι άλλοι 10 στη ΜΕΘ από τους οποίους διασωληνωμένοι είναι οι έξι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από την 6η ΥΠΕ ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών έχει αυξηθεί ξανά και αυτή τη στιγμή οι ασθενείς που νοσηλεύονται είναι από 60 έως 80 ετών. Επιπλέον το 50% των ασθενών είναι πατρινοί. Ωστόσο στα νοσοκομεία της Πάτρας νοσηλεύονται και άτομα από την Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Αιτωλοακαρνανία και κάποιοι από την Ηλεία. Να σημειώσουμε ότι πλέον ασθενείς από την Ηλεία νοσηλεύονται και στο νοσοκομείο του Πύργου.

Την κατάσταση σχολίασε στο thebest.gr ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης. «Βλέπουμε πράγματι ότι έχει αυξηθεί κάπως- ξανά- ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενών. Παράλληλα παρατηρείται και μία πτώση στα κρούσματα της Αχαΐας την οποία προσπαθούμε να διατηρήσουμε (σ.σ. χθες στην Αχαΐα ανακοινώθηκαν επτά νέα κρούσματα, συνολικά στη Δυτ. Ελλάδα ανακοινώθηκαν 12 νέα κρούσματα). Ωστόσο χρειάζεται να παραμείνουμε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα. Έχω επικοινωνήσει με τις αστυνομικές διεύθυνσης της  Περιφέρειας προκειμένου να περιφρουρήσουμε την κατάσταση. Η διασπορά τις ημέρες των γιορτών είναι εύκολο να συμβεί και τονίζουμε στους πολίτες ότι δεν θα πρέπει αυτές τις ημέρες να συγκεντρώνονται σε σπίτια πολλά άτομα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις