Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: 52 ασθενείς στα νοσοκομεία της Πάτρας

Κορωνοϊός: 52 ασθενείς στα νοσοκομεία της Πάτρας
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

14 ασθενείς σε ΜΕΘ

Πενήντα δύο ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Πάτρας, αυτή τη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, στην κλινική covid νοσηλεύονται 21 ασθενείς ενώ στην ΜΕΘ, βρίσκονται 9 ασθενείς από τους οποίους οι έξι είναι διασωληνωμένοι (οι υπόλοιποι τρεις είναι με μάσκα).

Από την άλλη, στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας Άγιος Ανδρέας, 17 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική ενώ στη ΜΕΘ διασωληνωμένοι νοσηλεύονται άλλοι πέντε ασθενείς.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία ισορροπία, και η κατάσταση στα νοσοκομεία μας είναι ελεγχόμενη. Χθες, Κυριακή, είδαμε στην Αχαΐα μία πτώση των κρουσμάτων κι ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι» αναφέρει στο thebest.gr ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης.

Η περίπτωση του 8χρονου στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων, του νοσοκομείου του Ρίου συνεχίζει να νοσηλεύεται ένα 8χρονο παιδί που είχε περάσει κορωνοϊό πριν λίγο διάστημα. 

«Αυτή τη στιγμή το παιδί είναι αρνητικό στον κορωνοϊό, ωστόσο εμφανίζει μεταφλεγμωνόδες σύνδρομο. Είμαι αισιόδοξος ότι με τη βοήθεια  και τη φροντίδα των γιατρών, του κ. Δημητρίου και του κ. Ηλιάδη, όλα θα πάνε καλά για το παιδάκι» αναφέρει στο thebest.gr ο κ. Καρβέλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις