Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση.

 

Κριός

Οι νεωτερισμοί στην δουλειά θα σας εκνευρίσουν σήμερα, γιατί θα σας βγάλουν από την συνηθισμένη ρουτίνα σας. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να γίνουν αναπροσαρμογές που θα προσφέρουν νέα δυναμική. Έχετε την αίσθηση, και καλά κάνετε και την έχετε, ότι όλοι γύρω σας καταγράφουν πρόοδο στην ζωή σας, ενώ εσείς έχετε μείνει στάσιμοι. Οπλιστείτε με θετική ενέργεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κοιτάξτε μπροστά.

 

Ταύρος

Πολύ ενέργεια θα διαθέτετε σήμερα και θα είστε σε θέση να τελειώσετε όλα εκείνα που το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαν μείνει στην μέση λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης. Ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, ενδεχομένως αλλάζοντας τη διακόσμηση, μια και ακόμη και μικρές αλλαγές μπορούν να σας ανανεώσουν.

 

Δίδυμοι

Πολλοί μεταξύ σας θα περάσετε την μέρα σας σε διαρκή κίνηση!  Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας σε κάτι που έχει ανάγκη ή να αναζητήσετε αντικείμενα που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε επισκευές στο σπίτι σας. Εσωτερικά ωστόσο θα είστε ήρεμοι και χαλαροί καθ όλη αυτή τη μέρα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τη ζεστασιά των φιλικών συναντήσεων ή τη γαλήνη μιας ρομαντικής αγκαλιάς.

 

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Δεν είναι κακό, ειδικά εάν ανανεωθείτε ψυχικά. Αποφύγετε την συνεργασία με αναξιόπιστους και αφερέγγυους ανθρώπους, ειδικά σήμερα, γιατί ή θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα σε ανωτέρους ή θα μπείτε σε περιπέτειες χωρίς τέλος.

 

Λέων

Το θάρρος και η τόλμη σας οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες, για να αλλάξετε κάποια κατάσταση που βλέπετε ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

 

Παρθένος

Είστε ανικανοποίητοι σήμερα και σε κακή διάθεση. Μέρα είναι και θα περάσει… Φροντίστε να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας ανεβάσει το ηθικό. Ελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και το πνεύμα σας για να βάλετε τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξη σας. Δοκιμάστε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείτε από τις εξελίξεις.

 

Ζυγός

Θα βρείτε τη δύναμη να λύσετε πρόβλημα που σας δημιουργούν άγχος. Ίσως ένα περιστατικό σας παγώσει τα αισθήματά για κάποιο άτομο του στενού σας κύκλου. Αποφύγετε τα πολλά λόγια και τις μη συντονισμένες ενέργειες. Απαιτήσεις που ξεπερνούν τα κοινώς αποδεκτά όρια θα σας εκνευρίσουν. Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις υπάρχουν στην ημερήσια διάταξη.

 

Σκορπιός

Ίσως να χρειαστείτε την στήριξη των δικών σας ατόμων σήμερα. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με προσωπικά προβλήματα ή με δυσκολίες προσωπικής φύσης να σας απασχολήσει σοβαρά. Το δεύτερο μισό της μέρας αναμένεται να είναι αρκετά πιο ήρεμο. Αφιερώστε χρόνο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό από τον χώρο σας και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Ασχοληθείτε επίσης με την διατροφή σας.

 

Τοξότης

Η χιουμοριστική σας διάθεση μπορεί να παρεξηγηθεί σήμερα και από το πουθενά να ανάψει ένας σπινθήρας που θα καταστρέψει μια σχέση. Να είστε προσεκτικοί. Αυτοκυριαρχία απαιτείται στις κινήσεις σας! Δεν θα ωφελούσε κανέναν, εάν ξεσπαθώνατε κατά τον προσφιλή σας τρόπο. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά!

 

Αιγόκερως

Η ξαφνική αλλαγή μιας κατάστασης ή μια βιαστική απόφαση δεν σας εξασφαλίζουν καμιά σιγουριά. Προσοχή στη συμπεριφορά σας, ή σε δουλειές που καταπιάνεστε να κάνετε. Με υπομονή και ψυχραιμία κερδίζονται οι μάχες. Κάθε βιαστική ενέργεια ή επιθετική συμπεριφορά, θα σας φέρει σε δυσκολότερη θέση, καθώς θα δημιουργηθεί εχθρικός ανταγωνισμός. Μόνο με σκληρή δουλειά και μεγάλη υπομονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό πρόβλημα.

 

Υδροχόος

Διαπιστώνετε κάπως καθυστερημένα ότι το χάσμα στην σχέση σας έχει πάρει σημαντικές διαστάσεις και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις πριν είναι πολύ αργά. Στον οικονομικό τομέα, κάποιες επενδύσεις σας δείχνουν τους πρώτους τους καρπούς, κάτι που σας έχει χαροποιήσει. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα και το μέλλον θα σας φέρει πολλά θαυμαστά…

 

Ιχθείς

Ημέρα να αναλογιστείτε προς τα πού πηγαίνετε και τι προσπαθείτε να επιτύχετε στην ζωή σας. Έχετε μήπως λοξοδρομήσει από τον δρόμο σας; Χαράξτε εκ νέου την πορεία σας, σε ρεαλιστικότερη βάση. Εάν εμπλακείτε σε λογομαχίες με κάποιον συνεργάτη ή συνάδελφο σήμερα, θα πρέπει να υπολογίζετε σε σημαντικές απώλειες. Μια εμπλοκή δεν σας ευνοεί, γι αυτό χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being