Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το Σάββατο η κηδεία του 46χρονου πατρινού που έπεσε από απορριμματοφόρο

Το Σάββατο η κηδεία του 46χρονου πατρινο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Εργαζόταν στο Δήμο Ωρωπού, στον τομέα καθαριότητας

Κηδεύεται αύριο, Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στην Πάτρα, ο 46χρονος πατρινός Χρήστος Παπαδόπουλος που βρήκε τραγικό θάνατο. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στον Δήμο Ωρωπού, στον τομέα καθαριότητας. 

Το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά όταν, τα ξημερώματα της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια αποκομιδής απορριμμάτων από κάδους ανακύκλωσης, έπεσε από το απορριμματοφόρο. 

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για τον τομέα καθαριότητας, κ. Κώστας Λίτσας, πρόκειται για ένα «εξαιρετικό άνθρωπο, έναν σοβαρό και υπεύθυνο υπάλληλο που δεν έλεγε ποτέ "Όχι". Όλοι εμείς στο δήμο δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτό που συνέβη. Είμαστε συντετριμμένοι ».

Σύμφωνα με τον κ. Λίτσα το δυστύχημα συνέβη  κατά τη διάρκεια αποκομιδής απορριμμάτων από κάδους ανακύκλωσης στην περιοχή του Καπανδριτίου. Ο  αντιδήμαρχος σημείωσε ότι το όχημα κινούνταν με «μικρή ταχύτητα 30 χιλιόμετρων, και κατά την πορεία ο εργαζόμενος έπεσε από αυτό και χτύπησε στο δρόμο. Έπεσε από ύψος 20 πόντων».

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Καπανδριτίου. «Παραμείναμε μαζί του, στο ιατρικό κέντρο, σε αυτή τη μάχη που έδωσε και που τελικά έχασε» αναφέρει ο κ. Λίτσας.

Η κηδεία του θα γίνει στην Εγλυκάδα, το μεσημέρι, με την ακριβή ώρα να μην έχει οριστεί ακόμα. Επιπλέον αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική εξέταση για να γνωστοποιηθούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου 46χρονου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο θάνατο του 46χρονου Χρήστου Παπαδόπουλου, εργαζόμενου στον Δήμο Ωρωπού, ο πατέρας του οποίου, ήταν πρώην εργαζόμενος στον Δήμο Πατρέων.

Ο Δήμαρχος συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους οικείους του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις