Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τραγικός θάνατος για 46χρονο Πατρινό που εργαζόταν στην καθαριότητα του Δήμου Ωρωπού

Τραγικός θάνατος για 46χρονο Πατρινό που...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 46χρονος Πατρινός Χρήστος Παπαδόπουλος που εργαζόταν στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ωρωπού, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Σε ανακοίνωση του ο Δήμος, εξέφρασε την αλληλεγγύη του στην οικογένεια του.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για τον τομέα καθαριότητας, κ. Κώστας Λίτσας, πρόκειται για ένα «εξαιρετικό άνθρωπο, έναν σοβαρό και υπεύθυνο υπάλληλο που δεν έλεγε ποτέ "Όχι". Όλοι εμείς στο δήμο δεν μπορούμε να κατανοήσουμε αυτό που συνέβη. Είμαστε συντετριμμένοι ».

Σύμφωνα με τον κ. Λίτσα το δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια αποκομιδής απορριμμάτων από κάδους ανακύκλωσης στην περιοχή του Καπανδριτίου. Ο  αντιδήμαρχος σημείωσε ότι το όχημα κινούνταν με «μικρή ταχύτητα 30 χιλιόμετρων, και κατά την πορεία ο εργαζόμενος έπεσε από αυτό και χτύπησε στο δρόμο. Έπεσε από ύψος 20 πόντων».

Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, ο εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Καπανδριτίου. «Παραμείναμε μαζί του, στο ιατρικό κέντρο, σε αυτή τη μάχη που έδωσε και που τελικά έχασε. Η κηδεία του θα γίνει στην Εγλυκάδα, στην Πάτρα, αλλά δεν έχει οριστεί το πότε. Γίνεται προσπάθεια να γίνει η κηδεία αύριο όμως υπάρχουν πολλές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουμε και λόγω της πανδημίας» αναφέρει ο κ. Λίτσας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις