Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η ιστορία του Influencer που πέθανε από κορωνοϊό στα 33 του - Δεν πίστευε ότι υπάρχει ο ιός

Η ιστορία του Influencer που πέθανε από ...

Τι είχε πει ο ίδιος με ποστ στο instagram

Σε ηλικία μόλις 33 ετών πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού, ο Dmitriy Stuzhuk, influencer σε θέματα fitness.  Η πρώην σύζυγος του σταρ των social media, Sofia Stuzhuk, με την οποία είχε τρία παιδιά, επιβεβαίωσε τον θάνατό του μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram. 

«Ναι, δεν είχαμε καλές σχέσεις. Ναι, υπήρχαν πολλά προβλήματα. Αλλά αυτή η σχέση μάς έδωσε τόσα πολλά», έγραψε η Sofia στα ρωσικά. «Ζήσαμε και βιώσαμε τόσα πολλά μαζί σου. Ήσουν εκεί στη χαρά και τη λύπη... Θα είμαι ευγνώμων για την υπόλοιπη ζωή μου για τα τρία όμορφα παιδιά μας». 

Και συνέχισε: «Δεν ήμασταν πια μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πονάω λιγότερο. Λυπάμαι τόσο πολύ... Σε ευχαριστώ για όλα δάσκαλέ μου, οδηγέ μου, πατέρα των παιδιών μου». Η Sofia έκλεισε το μήνυμά της, λέγοντας: «Είσαι ο φύλακας άγγελος μου και η αγάπη σου πάντα θα προστατεύει τους αγγέλους μας. Πόσο οδυνηρό είναι να το συνειδητοποιείς...».

 

Νωρίτερα μες στην εβδομάδα, ο Dmitriy ενημέρωσε τους ένα εκατομμύριο followers του για την κατάσταση της υγείας του μέσω ενός ποστ στο Instagram. 

«Κορωνοϊός "COVID", ημέρα 8», ξεκίνησε το μήνυμά του. «Όπως όλοι γνωρίζετε από τα stories μου, είμαι άρρωστος με κορωνοϊό. Σήμερα, αφού επέστρεψα σπίτι, για πρώτη φορά υπήρξε ελάχιστος ενθουσιασμός που τουλάχιστον έγραφα κάτι. Θέλω να μοιραστώ το πώς αρρώστησα και να σας προειδοποιήσω όλους: Επίσης πίστευα ότι δεν υπάρχει covid μέχρι που αρρώστησα». 

Σύμφωνα με την βρετανική The Sun, ο γνωστός influencer μολύνθηκε με κορωνοϊό στη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Τουρκία και νοσηλεύτηκε στην Ουκρανία. 

«Ένιωθα άσχημα την δεύτερη μέρα στην Τουρκία. Ξύπνησα στη μέση της νύχτας επειδή είχε πρηστεί ο λαιμός μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ταυτόχρονα πονούσε λίγο το στομάχι μου», συνέχισε. «Την επόμενη μέρα, άρχισε να εμφανίζεται βήχας, αλλά δεν είχα πυρετό. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερα συμπτώματα της ασθένειας, οπότε νόμιζα πως ίσως έφταιγε ότι έπαιξα αθλήματα, η αλλαγή του κλίματος και η διατροφή συν ο ύπνος με κλιματισμό. Αφού επέστρεψα από την Τουρκία, αμέσως πήγα να κάνω διάφορες εξετάσεις, υπέρηχο και τεστ κορωνοϊού που τελικά ήταν θετικό». 

Ο Dmitriy εξήγησε πως στη συνέχεια του έδωσαν μια θεραπεία και επέμειναν να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. «Το νοσοκομείο είναι γεμάτο κόσμο, κάποιοι ζουν στους διαδρόμους», πρόσθεσε. «Δεν υπάρχει φαγητό, χαρτί, ούτε μαχαιροπίρουνα. Κανείς δεν με προειδοποίησε για όλο αυτό», έγραψε. 

Ο 33χρονος influencer περιέγραψε επίσης με λεπτομέρειες την θεραπεία του.

«Μου έδωσαν αναπνευστήρα, επειδή είχα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου», είπε στο μήνυμά του, εξηγώντας πως κατέληξε σε κατ' οίκον θεραπεία επειδή εκεί ένιωθε «πως είναι πιο βολικά και άνετα». 

Ωστόσο, σύμφωνα με την The Sun, μεταφέρθηκε ξανά εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Sofia είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πως ο πρώην σύζυγός της ήταν «σε κρίσιμη κατάσταση» και «χωρίς τις αισθήσεις του», προσθέτοντας πως ο 33χρονος είχε προβλήματα καρδιάς. «Η καρδιά του δεν ανταποκρίνεται. Η κατάστασή του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι», φέρεται να είχε δηλώσει τότε η ίδια. 

Λίγο αργότερα ο Dmitriy Stuzhuk έφυγε από τη ζωή. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις