Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αθ. Αθανασόπουλος: "Όχι λάθη και εκπτώσεις στην υγεία των πολιτών"

Αθ. Αθανασόπουλος: "Όχι λάθη και εκ...

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Πρωτεύουσα Ξανά για τα δύο κρούσματα σε κρατούμενους

Σε δήλωσή του ο Αθανάσιος Αθανασόπουλος Αστυνομικός Συνδικαλιστής, καιι Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πατρέων, με την παράταξη του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, επιαημαίνει: "Με έκδηλη ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις αναφορικά με την επιβεβαίωση δύο κρουσμάτων covid19 σε κρατούμενους αλλοδαπούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Η ανησυχία μας πηγάζει από το γεγονός ότι 40 και πλέον αστυνομικοί αυτής της νευραλγικής υπηρεσίας επιβάλλεται να προβούν στο τέστ ανίχνευσης του ιού όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο και η προβλεπόμενη ιχνηλάτηση.

Θα πρέπει λοιπόν να τηρηθεί απαρέγκλιτα αυτό το πρωτόκολλο, να προστατευθεί η δημόσια υγεία, η υγεία των αστυνομικών καθώς και η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.

Οι συνδημότες μας αστυνομικοί πρέπει να προφυλαχθούν όπως και τα μέλη των οικογενειών τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και να μην αποτελέσουν βορρά και θυσία στο καλώς νοούμενο υπηρεσιακό καθήκον που στην προκειμένη περίπτωση θα έχει τραγικά αποτελέσματα.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας να προβούν σε όλες τις προβλεπόμενες εκ της πράξης νομοθετικού περιεχομένου ενέργειες, με πρώτιστο μέλημα την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στην περιοχής μας, η οποία και πριν την εκδήλωση αυτού του συμβάντος παρουσίαζε ήδη επιβαρυμένο μικροβιολογικό φορτίο.

Όχι λάθη και εκπτώσεις στην υγεία των πολιτών!!!"

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις