Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προσλήψεις 21 εργαζομένων στα δημοτικά κοιμητήρια της Πάτρας

Προσλήψεις 21 εργαζομένων στα δημοτικά κ...

Με σύμβαση 8 μηνών

Ο Δήμος Πατρέων ανακοινώνει την διαδικασία πρόσληψης προσωπικού, για την κάλυψη αναγκών των δημοτικών κοιμητηρίων με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας 8  μηνών. Οι θέσεις αφορούν τις εξής ειδικότητες: Ένας Δ.Ε. Οδηγών αυτοκινήτων (επαγγελματικό δίπλωμα), 10 Υ.Ε. Εργατών Κοιμητηρίων (ταφής – εκταφής νεκρών) και 10 άτομα Υ.Ε. Εργατών Καθαριότητας Κοιμητηρίων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει αναρτηθεί και διατίθεται στο site του Δήμου Πατρέων:  http://www.e-patras.gr/web/guest/article?id=1289125

Επισημαίνεται, πως οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και να διαθέτουν τα απαιτούμενα τυπικά και λοιπά προσόντα, τα οποία περιγράφονται αναλυτικά στην ανακοίνωση. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και λήγει την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις, θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6» και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην εξής διεύθυνση: Δήμος Πατρέων, Βότση και Μαιζώνος 147 (ισόγειο), Τ.Κ. 26221 Ν. Αχαΐας, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού (υπόψη Βασιλικής Κοτσάλου τηλ. 2613610291, 2613610235).

Επίσης σημειώνεται πως οι αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν με ηλεκτρονική αλληλογραφία θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, καθώς ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις