Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Το νέο boyfriend της Κάια «τρέλανε» πριν τη Ζεντάγια και όλες τις έφηβες του Netflix

Το νέο boyfriend της Κάια «τρέλανε» πριν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο αυστραλός γυναικοκατακτητής Τζέιμς Ελόρντι είναι το νέο ανερχόμενο όνομα της tv και του σινεμά

O 23χρονος πανύψηλος αυστραλός Τζέικομπ Ελόρντι που σαγήνευσε όλες τις έφηβες ανά τον κόσμο στις ρομαντικές κομεντί του Netflix «The Kissing Booth» (έχουν προβληθεί δυο και αναμένεται και τρίτη το 2021), ενώ τώρα πρωταγωνιστεί και στο σήριαλ «Euphoria» του HBO, αναδεικνύεται σε μέγα καρδιοκατακτητή. Μετά την περσινή του ανακήρυξη από την αυστραλέζικη έκδοση του περιοδικού GQ ως «καλύτερος τηλεοπτικός ηθοποιός» και την προσοχή που του έχουν δείξει τα fashion media, προβάλλεται ως το νέο «it boy» του Χόλιγουντ.

The Kissing Booth

The Kissing Booth

Red Carpet

Red Carpet

Στα fashion media

Στα fashion media

Καστανός, με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά, ύψος 1.96  και απίστευτα γυμνασμένο κορμί δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος. Ταχύτατα βέβαια τον «πρόσεξαν» τα επώνυμα κορίτσια. Αρχικά έγινε γνωστός ο έρωτάς του με την γλυκούλα συμπρωταγωνίστριά του στο «The Kissing Booth», Τζόι Κινγκ, με την οποία όμως χώρισαν πρόπερσι.  Ακολούθησε ο πολυφωτογραφημένος δεσμός του με τη δημοφιλή Ζαντάγια, νεανικό είδωλο και style icon. Τελευταία οι φωτογράφοι τον καταδιώκουν για ένα στιγμιότυπο με την 19χρονη καλιφορνέζα πριγκίπισσα της πασαρέλας Κάια Γκέρμπερ. Οι φωτογραφίες τους από δείπνο στο Nobu του Μαλιμπού αλλά και έξω από γυμναστήριο στο Μανχάταν έγιναν αυτόματα διεθνής είδηση.

 

Τί κάνει όμως στο σινεμά; Μετά από ένα πέρασμα στους «Πειρατές της Καραιβικής» το 2017 ο Τζέικομπ ολοκληρώνει φέτος τα γυρίσματα για το ψυχολογικό θρίλερ «Deep Water» πλάι στον Μπεν Αφλεκ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View