Back to Top
#TAGS Αιγιάλεια Δελτίο Ειδήσεων Κορωνοϊός Ιανός ΧΑΡΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση

Κριός

Κανείς δεν σας εμποδίζει από το να είστε ενεργοί και δυναμικοί. Ωστόσο, θα πρέπει να ορίσετε λογικά όρια δράσης. Διαφορετικά, μπορεί να δημιουργήσετε περιττά προβλήματα ή προβλήματα υγείας.

Ταύρος

Είναι η ημέρα των ενεργητικών δράσεων! Καθοδηγείστε από ενθουσιασμό σήμερα, μπορείτε να πετύχετε πολλές δουλειές του σπιτιού, να κάνετε κάποια άθλημα και να συμμετέχετε ενεργά στις τρέχουσες επιχειρηματικές δράσεις.

Δίδυμοι

Θα πρέπει να εστιάσετε σήμερα τις δράσεις σας και να σταματήσετε να πηδάτε από το ένα πράγμα στο άλλο. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό είναι το χαρακτηριστικό σας που ενοχλεί πάνω απ όλα τους γύρω σας.  

Καρκίνος

Θα πρέπει να κάνετε ενεργά βήματα προόδου, να καθορίσετε τους στόχους  σας ή να τους εγκαταλείψει εντελώς. Μην απογοητεύεστε, αν κάτι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.

Λέων

Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται καλή υγεία και κέφι! Αν έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο, μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι από τις νέες ευκαιρίες που σας παρουσιάστηκαν, αλλά δεν έχετε καμία ιδέα για το πώς να τις χρησιμοποιήσετε καλύτερα.

Παρθένος

Οι παρασκηνιακές δράσεις και οι προσπάθειες σας να κρυφτείτε πίσω από την πλάτη των άλλων τώρα δεν μπορούν να αποδώσουν. Μην προσπαθήσετε να αποφύγει τις ευθύνες σας  και να περιμένετε τα πράγματα να  γίνουν από μόνα τους . 

Ζυγός

Αυτή δεν είναι η πιο επιτυχημένη μέρα σας, όταν πρόκειται για το σχεδιασμό σημαντικών ζητημάτων ή εάν έχετε σημαντικές συναντήσεις για να συζητήσετε σοβαρά θέματα. Αποφύγετε όμως τις υπογραφές και τις μακροχρόνιες δεσμεύσεις, τουλάχιστον μέχρι να περάσει και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα!

Σκορπιός

Η κορύφωση της καριέρας σας είναι τώρα! Τα αστέρια σας συμβουλεύουν να ενισχύσετε την θέση σας και να επωφεληθείτε από τα επιτευχθέντα αποτελέσματα.

Τοξότης

Η μέρα είναι κατάλληλη για δραστηριότητες αναψυχής και φιλικές παρέες. Αν είστε καλλιτέχνες, το πιο πιθανό είναι να εμπνευστείτε στη δουλειά σας και να δημιουργήσετε κάτι αξιόλογο που θα ποσπάσει θετικά σχόλια. 

Αιγόκερως

Θα είστε ευαίσθητοι για όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας. Κάποιες καταστάσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε θα σας κάνουν σοφότερους στο τέλος της μέρας...

Υδροχόος

Κάποια μικρή απόδραση ή ένα ταξίδι μπορεί να αποτύχει από άποψη εκπλήρωσης στόχων και να αποδειχθεί μάλλον άβολο, οι προθέσεις σας όμως θα πραγματοποιηθούν με την πρώτη ευκαιρία χωρίς κόπο και προσπάθεια.

Ιχθείς

Μια χαλαρή μέρα με τους αγαπημένους σας μπορεί να αμαυρωθεί κάπως από απρόβλεπτα γεγονότα. Ωστόσο, κανείς δεν θα είναι σε θέση να καταστρέψει εντελώς τη μέρα σας...

Πηγή: alindakanaki.gr

Well Being