Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«Emily in Paris»: Γιατί ανυπομονούμε για το νέο «Sex & the City» σε γαλλικό έδαφος

«Emily in Paris»: Γιατί ανυπομονούμε για...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πρωταγωνιστούν η Λίλι Κόλινς, το παριζιάνικο life style και η luxury fashion σε styling Πατρίτσια Φιλντ.

H περιζήτητη κόρη του Φιλ Κόλινς, Λίλυ,  πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix «Emily in Paris», ενσαρκώνοντας μια νεαρή αμερικανίδα του Σικάγου, η οποία φθάνει στη γαλλική πρωτεύουσα ως στέλεχος εταιρείας για να ανανεώσει το εκεί γραφείο. Όπως αντιλαμβανόμαστε από τους συντελεστές πρόκειται για το νέο «Sex & the City» δίχως την Carrie και τη λατρεμένη της Νέα Υόρκη. Εδώ η Πόλη του Φωτός και το γαλλικό life style είναι ο πιο ποθητός τόπος  να ζεις. Με τη σφραγίδα του δημιουργού και της ενδυματολόγου του «Sex & the City»- Ντάρεν Σταρ και Πατρίτσια Φιλντ- ξέρουμε από τώρα πως θα «χορτάσουμε» παριζιάνικα στέκια και αξιοθέατα και βέβαια υπέροχα ρούχα με «προχωρημένο» styling. Ενημερώνουμε πως το σήριαλ, το οποίο γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στη Γαλλία, πριν από την πανδημία αποτελείται από δέκα ημίωρα επεισόδια και κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου.   

Η Εμιλι αρχικά θα αιφνιδιαστεί αλλά τελικά θα πασχίσει να ενσωματωθεί στην κουλτούρα και την καθημερινότητα του Παρισιού έτσι ώστε να κερδίσει νέους συναδέλφους, φίλους και βέβαια τον έρωτα. Η luxury fashion της Ευρώπης στην οποία βασίζεται η δουλειά των ονείρων της, θα απογειωθεί με το πρακτικό της πνεύμα και τις επιδόσεις της στα social media.  Στο πλευρό της Λίλυ Κόλινς θα δούμε την Ασλει Πάρκερ γνωστή από το Μπρόντγουει, την Κέιτ Γουόλς του Grey's Anatomy,  αλλά και τη γαλλίδα ηθοποιό Φιλιπίν Μπολιέ   του σήριαλ Call My Agent.  

Η 31χρονη βρετανοαμερικανίδα Λίλυ Κόλινς ξεκίνησε την καριέρα της σε σειρές του BBC ενώ ταυτόχρονα έγραφε σε εφηβικά παριοδικά και έκανε νεανικά εξώφυλλα. Το 2007 εμφανίστηκε στον περίφημο «Χορό των ντεμπιτάντ» στο Παρίσι με τουαλέτα Chanel, σαν επιλογή του ίδιου του οίκου. Το 2017 υποδύθηκε τη Χιονάτη στην ταινία φαντασίας «Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου» και πρόπερσι έπαιξε στη σειρά εποχής του BBC «Αθλιοι».  

Η Λίλυ με τη διάσημη Πατρίτσια Φιλντ

Η Λίλυ με τη διάσημη Πατρίτσια Φιλντ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View