Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Μια συμβολική επίσκεψη στην Κλινική Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού ΠΓΝΠατρών

Μια συμβολική επίσκεψη στην Κλινική Αποκ...

Τονίστηκε η σημασία και η αναγκαιότητα της εύρυθμης λειτουργίας της κλινικής

Με μια συμβολική κίνηση ο πρόεδρος της  6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ηπείρου, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Ελλάδας, Ιωάννης Καρβέλης, ο καθ Παναγιώτης Μέγας Διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής και πρόεδρος του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, ο  Χαράλαμπος Γώγος Διευθυντής Παθολογικής κλινικής Τελών χρέη Αν. Διοικητή ΠΓΝ Πατρών,  ο Αντώνης Χαροκόπος Πρόεδρος Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας,  ο Νίκος Χουλιάρας Πρόεδρος ΠΑΣΠΑ Αχαΐας, επισκέφτηκαν την Κλινική Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού ΠΓΝΠατρών "Δημήτρης και Βέρα Σφήκα".

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού μ ε στόχο να αποδοθούν τα εύσημα στον καθηγητή Ηλία Παναγιωτόπουλο για τις άοκνες προσπάθειες που έχει καταβάλει όλα τα χρόνια σαν Διευθυντής της κλινικής για τη βελτίωση της ζωής πολλών ανθρώπων και ιδιαίτερα αυτών που βρεθήκαν στην απέναντι όχθη αλλά παράλληλα να δηλωθεί η πρόθεση τους να σταθούν αρωγοί στον νέο Διευθυντή της κλινικής καθ  Μίνω Τυλλιανάκη στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει.

Παρευρέθησαν ο πρόεδρος του ΔΣ του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ήφαιστος και η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων κυρία Ιουλία Συροκωστα - Σταθόπουλου η προϊσταμένη της κλινικής κυρία Παρασκευή Φιλντισένιου ο ταμίας του Συλλόγου Νοσηλευτής Χρήστος Κοκοης ο διευθυντής του ΚΕΦΙΑΠ Βασίλης Γιαννακόπουλος

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα τονίστηκε η σημασία και η αναγκαιότητα της εύρυθμης λειτουργίας της κλινικής.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ δεσμεύτηκε άμεσα για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού και ζήτησε από τον κ. Γώγο να δοθεί προτεραιότητα στις ανάγκες της κλινικής και να του δοθεί άμεσα διαβαθμισμένη λίστα προτεραιοτήτων από το Διευθυντή της κλινικής.

Ο ίδιος δήλωσε:  

Η σημερινή μέρα είναι ορόσημο. Με την (τυπική) αποχώρηση του καθ Ηλ. Παναγιωτόπουλου κλείνει ένας κύκλος, ο πιο καθοριστικός για την Κλινική Αποκατάστασης.

Όχι μόνο το αποτέλεσμα, που είναι ο εξοπλισμός και η λειτουργία της Κλινικής, αλλά και οι συνεχείς προσπάθειές του, χαρακτηρίζουν την πορεία του κου Παναγιωτόπουλου.

Με την προσφορά και συμπαράσταση του κου Δ. Σφήκα χρειάστηκε να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, να αλλάξει – στο μέτρο του εφικτού - δύσκαμπτες αντιλήψεις, να καλλιεργήσει  επιστημονικό έργο, να παράσχει υψηλές ιατρικές υπηρεσίες, να προσελκύσει στελέχη.

Ο,τι καλό έγινε σε τόσους πολλούς αρρώστους στην Κλινική, οφείλεται εν πολλοίς σ αυτόν. Η παρουσία του θα εξακολουθήσει να είναι πολύτιμη.

Συνεχίζουμε μαζί αντιμετωπίζοντας παλαιές και νέες προκλήσεις. Προσβλέπω στη συνεργασία, την καλή διάθεση, την αλληλοκατανόηση, την αλληλοκάλυψη και την – οσάκις χρειαστεί – υπέρβαση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being