Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος Ερυμάνθου προμηθεύτηκε 120 νέους κάδους απορριμμάτων

Ο Δήμος Ερυμάνθου προμηθεύτηκε 120 νέους...

Θα τοποθετηθούν σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου

Στην προμήθεια 120 νέων κάδων απορριμμάτων, προϋπολογισμού περίπου 25.000 ευρώ που θα τοποθετηθούν σε όλες τις Κοινότητες, προχώρησε ο Δήμος Ερυμάνθου. Είναι η 1η φορά που ο Δήμος Ερυμάνθου αποκτά καινούριους κάδους από την σύστασή του, μετά τον «Καλλικράτη» ενισχύοντας σημαντικά την εικόνα της καθαριότητας.

Η συντριπτική πλειονότητα των Κοινοτήτων μέχρι σήμερα διέθετε φθαρμένους και κατεστραμμένους κάδους από τα χρόνια και την χρήση, οι οποίοι λόγω της κατάστασής τους αναγκαστικά αποσύρονταν με αποτέλεσμα εκτός των άλλων να έχει συρρικνωθεί σημαντικά και ο αριθμός τους.

Πλέον, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, όλες οι Κοινότητες θα αποκτήσουν νέους πράσινους κάδους απορριμμάτων που θα αντικαταστήσουν τους παλιούς ενώ θα ακολουθήσει η προμήθεια κι άλλων, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Ερυμάνθου, Διονύση Γεωργαντόπουλο, η Υπηρεσία Καθαριότητας παρά τα πενιχρά μέσα που διαθέτει στο πλαίσιο αναβάθμισης των υπηρεσιών της με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την προάσπιση της ποιότητας ζωής δημοτών και επισκεπτών, προχώρησε στην προμήθεια των νέων κάδων που θα τοποθετηθούν στις Κοινότητες ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες.

«Οι 120 νέοι κάδοι απορριμμάτων που απέκτησε ο Δήμος μας για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είναι μόνο η αρχή, αφού γνωρίζουμε ότι ο αριθμός αυτός δεν επαρκεί για να καλυφθούν όλες οι ανάγκες. Γι’ αυτό, στο σχεδιασμό μας είναι, πολύ σύντομα, να ανανεώσουμε τους κάδους των απορριμμάτων σε όλες τις Κοινότητες. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, αλλά και της αισθητικής αναβάθμισης σε όλη την έκταση του Δήμου μας», ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις