Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας στα Τσουκαλέικα

Εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας...

Αυτή την Κυριακή 30/8/2020 – Σημείο συνάντησης είναι η πλατεία των Τσουκαλείκων απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Χαράλαμπου στις 10:30 το πρωί

Tο καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, όμως το περιβάλλον μας έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Γι’ αυτό η εθελοντική ομάδα «Wheeling2help» σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους διοργανώνει μια σειρά καθαρισμών τους καλοκαιρινούς μήνες σε Ελλάδα και Κύπρο με το σύνθημα ‘’Together We Clean’’.

Έτσι λοιπόν, αυτή την Κυριακή 30 Αυγούστου η ομάδα διοργανώνει καθαρισμό στην Παραλία των Τσουκαλείκων στην Πάτρα.

Με γνώμονα ότι οι ενεργοί πολίτες μπορούν να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην προστασία των ακτών μας, κάνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους τοπικούς συλλόγους, φορείς, ομάδες, σχολεία και ανθρώπους που θέλουν να βλέπουν τις ακτές μας καθαρές, να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία, αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Πρακτικές πληροφορίες για τους συμμετέχοντες:

Σημείο και ώρα συνάντησης: Στην πλατεία των Τσουκαλείκων απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Χαράλαμπου στις 10:30 το πρωί.

Η δράση θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν γάντια και σακούλες για τη δράση.

Έχουμε μαζί καπελάκι, αντηλιακό και το παγούρι μας.

Σας περιμένουμε όλους!

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ελένη Παπανδρέου 6947157344.

e-mail: [email protected]

Το πρόγραμμα καθαρισμών ακτών ‘’Together We Clean’’ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του προγράμματος European Solidarity Corps Greece.

Περισσότερα: https://www.facebook.com/events/863003477562170

*Η ομάδα Wheeling2help είναι μια πρωτοβουλία που στόχο έχει να εμπνεύσει και να μυήσει τους νέους στον εθελοντισμό μέσω κοινωνικών δράσεων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η βάση της στην Ελλάδα για όλες τις όμορφες δράσεις που κάνει, είναι το NISI Πολυχώρος στις Ράχες Φθιώτιδας.

Τον Απρίλιο του 2019 εγκαινίασαν στο NISI και το Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο Επαναχρησιμοποίησης Πλαστικού ”Sea Change Greek Islands ReMake Plastic Lab”, στο οποίο ανακυκλώνουν τα πλαστικά που φέρνουν μαθητές, φοιτητές, οργανώσεις, ομάδες, φορείς και επιχειρήσεις, και δημιουργούν καινούργια προϊόντα χρήσιμα για την κοινότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις