Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις σελίδες κατά της μάσκας στα σχολεία στο Facebook

Κορωνοϊός: Έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικο...

Αριθμούν αρκετές χιλιάδες μέλη αθροιστικά

Μεγάλη έρευνα έχει ξεκινήσει από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό χρηστών του διαδικτύου που προτρέπουν τους πολίτες να μην ακολουθούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, αλλά και τους γονείς να μην αφήσουν τα παιδιά τους να πάνε με μάσκες στα σχολεία. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως μόνο μία τέτοια σελίδα στο Facebook έχει μέσα σε μόλις 48 ώρες περισσότερους από 16.000 ακολούθους και αναρτούν διάφορα σχόλια που αναφέρουν ότι στο πρώτο κουδούνι του σχολείου δεν θα αφήσουν τα παιδιά τους να φορέσουν μάσκες.

Γι' αυτόν τον λόγο, λοιπόν, έχει χτυπήσει συναγερμός στη Δίωξη που πραγματοποιεί έρευνες στο διαδίκτυο. Μέχρι αυτή την ώρα έχει καταφέρει και έχει εντοπίσει τρεις τέτοιες σελίδες στο Facebook. Οι χρήστες που συμμετέχουν στις σελίδες αυτές, ισχυρίζονται ότι δεν θα αφήσουν τα παιδιά τους να πάνε σχολείο με μάσκες, ενώ αμφισβητούν και την ύπαρξη της πανδημίας.

Σύμφωνα με το Open, η δικογραφία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, αύριο Παρασκευή να σταλεί στις δικαστικές αρχές και από κει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα περιμένει το πράσινο φως, ώστε να ξεκινήσει νέα έρευνα για να βρει ποιοι είναι οι διαχειριστές των εν λόγω σελίδων στο Facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις