Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Πρωτεύουσα ξανά!»: Η Δημοτική Αρχή ψεύδεται και συκοφαντεί. Ντροπή!

«Πρωτεύουσα ξανά!»: Η Δημοτική Αρχή  ψεύ...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη "Πρωτεύουσα Ξανά" του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, με αφορμή την ανακοίνωση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων σχετικά μετους δύο εργαζόμενους στον Δήμο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με μεγάλη έκπληξη και θλίψη για την ολισθηρότητα της Δημοτικής Αρχής προς το ψεύδος και τη συκοφαντία,  πληροφορηθήκαμε ότι ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων εξέδωσε δελτίο Τύπου  στο οποίο ισχυρίζεται ότι οι ενέργειες του Προέδρου του κ. Θ. Τουλγαρίδη σχετικά με  την υπεράσπιση των δύο εργαζομένων του Κοινωνικού Οργανισμού που προσέφυγαν με ασφαλιστικά μέτρα στα Δικαστήρια και ζητούσαν την μετατροπή των συμβάσεών τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, έλαβαν την έγκριση όλων των παρατάξεων στο Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, με εξαίρεση τον  εκπρόσωπο της παράταξής μας «Πρωτεύουσα Ξανά» κ. Αθανάσιο Αθανασόπουλο.

Προχωρώντας μάλιστα ακόμη παραπέρα μας κατηγορούν για  «αποκάλυψη προσωπείου», για «βαθιά περιφρόνηση των εργαζομένων», για «εκμετάλλευση της αγωνίας τους» και ακολούθως αυτοθαυμάζονται για το  «φιλολαϊκό, φιλεργατικό» τους έργο.

Προκαλεί λύπη και οργή το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή της Πάτρας προσφεύγει σε τέτοιες κατάπτυστες μεθόδους  ψεύδους προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις εναντίον της παράταξής μας, προφανώς για να καλύψει τις δικές της ευθύνες σε σχέση με την προσχηματική υπεράσπιση των συγκεκριμένων εργαζομένων παρά τις κορώνες της περί φιλολαϊκών συνδρόμων.

Το παραλήρημα της συγκεκριμένης ανακοίνωσης για ένα θέμα που η παράταξή μας πρώτη ανέδειξε,  για δύο εργαζόμενες τις οποίες δημόσια και με σθένος εξ αρχής  υπερασπίστηκε σε αντίθεση με τη Δημοτική Αρχή, είναι τουλάχιστον ακατανόητο και αποτελεί ένδειξη πανικού.

Τι συμβαίνει με λίγα λόγια;

Τολμάνε αυτοί που δεν υπερασπίστηκαν τις εργαζόμενες, που τις άφησαν μόνες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, που εμμέσως πλην σαφώς τις πολέμησαν καθώς δεν ήταν «ημέτερες», να κατηγορήσουν  εμάς που τις υπερασπιστήκαμε από τις δικές τους επιλογές.

Κύριοι είναι λυπηρό!

Δυστυχώς για εσάς, τα πρακτικά της συνεδρίασης του ΚΟΔΗΠ είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερομένου. Από αυτά εξάγεται πεντακάθαρα το συμπέρασμα ότι όχι μόνο δεν καταψηφίσαμε, αλλά αντιθέτως παροτρύναμε  τον Πρόεδρο   του ΚΟΔΗΠ λέγοντας δια του εκπρόσωπου μας κ. Αθανασόπουλου ότι στο δικαστήριο θα έπρεπε να παραστεί ο ίδιος ο Πρόεδρος του Οργανισμού αντί της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου ώστε να έχει ιδιαίτερη βαρύτητα η όλη εκπροσώπηση από την πλευρά του Δήμου υπέρ των εργαζομένων. 

Παρά τις προσπάθειες του κ. Τουλγαρίδη να εμφανίσει αυτή τη στάση μας ως καταψήφιση της δικής του για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει, είναι πεντακάθαρη η θέση μας υπέρ της υπεράσπισης των εργαζομένων και ο εκπρόσωπος της παράταξής μας κ. Αθανασόπουλος την επανέλαβε πολλές φορές με πολύ σαφή τρόπο τονίζοντας ότι πρόκειται περί ενίσχυσης και όχι απόρριψης της πρότασής του.

Καλούμε τον κ. Τουλγαρίδη να ανακαλέσει άμεσα αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση και τη Δημοτική Αρχή να εγκαταλείψει τάχιστα αυτές τις τακτικές διότι δυστυχώς για αυτήν δεν περνάνε πλέον και οδηγούν το δημόσιο διάλογο σε επικίνδυνες στενωπούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις