Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμος Πατρέων: Σωματεία και φορείς για τη συγκέντρωση για το τρένο

Δήμος Πατρέων: Σωματεία και φορείς για τ...

Την Κυριακή 5 Ιουλίου

 

Σωματεία, Σύλλογοι και Φορείς της πόλης με ανακοινώσεις τους καλούν τα μέλη τους να συμμετέχουν  στη συγκέντρωση την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 9 το πρωί, στην πλατεία Γεωργίου και στην πορεία μέχρι τον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Ρίου που διοργανώνουν η Δημοτική Αρχή και η Επιτροπή Αγώνα Συλλόγων με αιτήματα την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής, την συνέχιση λειτουργίας του Προαστιακού και την διαμόρφωση Γραμμικού Πάρκου στην επιφάνειά της, αναφέρει ο Δήμος.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Πατρέων στηρίζει την προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Ιουλίου κινητοποίηση που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων μαζί με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της πόλης μας, με αίτημα την  υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων, την συνέχιση λειτουργίας του Προαστιακού και την διαμόρφωση Γραμμικού Πάρκου,πεζοδρόμων και ποδηλατόδρομου.

 

Καλούμε τους συναδέλφους μας να δώσουν μαζικά το παρόν στην κινητοποίηση, ματαιώνοντας  τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για διχοτόμηση της πόλης μας.

 

Συγκέντρωση  την Κυριακή 5 Ιουλίου στην πλατεία Γεωργίου τις 9.00 π.μ. και πορεία μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό του Ρίου».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις