Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Λέοντα - σε γέμιση. Ορθοδρόμιση Αφροδίτης στους Διδύμους – Ανάδρομη από 13 Μαΐου.

 

Κριός

Τα οικονομικά είναι η πηγή ανησυχίας σήμερα, αλλά η μέρα θα φέρει σημαντικές λύσεις και αίσθημα ανακούφισης, ήδη από το ξεκίνημα της. Τα οικονομικής φύσης προβλήματα βρίσκονται πλέον στο τέλος τους.

Ταύρος

Προσοχή στις επενδύσεις σας θα χρειαστεί να δείξετε την σημερινή μέρα, για όσους σκοπεύουν να κάνουν κάποια οικονομικού ενδιαφέροντος κίνηση με την προσδοκία ότι αυτή θα τους αποφέρει επιπλέον έσοδα.

Δίδυμοι

Η υγεία σας είναι σε πολύ καλή κατάσταση, σήμερα όμως είναι μια εξαιρετική μέρα να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες ή να κόψετε βλαβερές εξαρτήσεις και ίσως να εντάξετε στο πρόγραμμα σας την ημερήσια άσκηση.

Καρκίνος

Η επικοινωνία είναι αυτή που χαρακτηρίζει την μέρα σας. Νέα πρόσωπα μπορούν να μπουν στην ζωή σας με ευεργετικά αποτελέσματα για το μέλλον σας, αρκεί να τους το επιτρέψετε.

Λέων

Μια χαλαρή μέρα η σημερινή και ιδιαίτερα οι βραδινές ώρες. Κοινωνικές επαφές, διασκέδαση και έρωτας συνθέτουν το σκηνικό που θα σας κάνει να χαλαρώσετε.

Παρθένος

Ένας κύκλος φαίνεται να ολοκληρώνετε και ένας νέος να ανοίγει. Η μέρα έχει έντονα συναισθήματα και στο προσκήνιο βρίσκεται η συναισθηματική σας σχέση…

Ζυγός

Θετική η μέρα, σας βοηθάει να οραματιστείτε το μέλλον σας και να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματα σας. Αποφύγετε όμως συγκρούσεις με άτομο που έχει σημαντική επιρροή στον χώρο της εργασίας σας.

Σκορπιός

Η δημιουργικότητα σας βρίσκεται σήμερα στα ύψη! Ένας κύκλος ίσως ολοκληρωθεί και κάτι νέο θα ξεκινήσει. Ατενίστε με ελπίδα το μέλλον.

Τοξότης

Σημαντικές ευκαιρίες χαλάρωσης και διασκέδασης θα φέρει η μέρα. Επωφεληθείτε και χαλαρώστε με αγαπημένα πρόσωπα ή φίλους.

Αιγόκερως

Εάν επιδιώξετε να κινηθείτε σήμερα στο παρασκήνιο για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας, δεν θα έχετε αφενός τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αφετέρου θα εκτεθείτε…

Υδροχόος

Ίσως υπάρξουν πληροφορίες σήμερα που θα σας οδηγήσουν να αναπροσαρμόσετε την στάση σας και θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια ή τα συμφέροντα σας.

Ιχθείς

Προχωρήστε με νέα ορμή στον επαγγελματικό τομέα.  Προσοχή όμως στην υπερβολική σιγουριά ή στην  υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being