Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανάστατα πολλά παιδιά με το συμβάν της μαθήτριας που έπαθε κρίση πανικού, στο 11ο Λύκειο

Ανάστατα πολλά παιδιά με το συμβάν της μ...

Με αναρτήσεις τους στο facebook εκφράζουν την οργή τους για τον τρόπο που συνεχίζουν να διεξάγονται οι Πανελλήνιες εξετάσεις

Αίσθηση προξένησε το συμβάν το πρωί της Τετάρτης 24 Ιουνίου 2020 με την κρίση πανικού που έπαθε μία μαθήτρια στην Πάτρα, την ώρα της διεξαγωγής των πανελληνίων εξετάσεων. Το περιστατικό συνέβη στο 11ο Λύκειο ενώ δέχθηκε κλήση και το ΕΚΑΒ που έστειλε ασθενοφόρο στο σχολείο.

Αν και το ασθενοφόρο έφτασε γρήγορα στο σημείο δεν χρειάστηκε τελικά να μεταφέρει την υποψήφια στο νοσοκομείο. Την Τετάρτη οι διαγωνιζόμενοι έγραφαν ιστορία και Πληροφορική.

Πολλά νέα παιδιά και δη υποψήφιοι ανησύχησαν με αυτό που συνέβη στη νεαρή μαθήτρια. Με το thebest.gr επικοινώνησε η μαθήτρια Νικολέτα Ρουγκάλα από το Λύκειο Βραχνείκων, η οποία επίσης συμμετέχει στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, στοχεύοντας στην ιατρική σχολή. Η Νικολέτα Ρουγκάλα έκανε και ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook, εκφράζοντας όχι μόνο την αγωνία της αλλά και την οργή της για το υπάρχον εκπαιδευτικό σύστημα και την ταλαιπωρία που υφίστανται τα παιδιά και μαζί οι γονείς, για να καταφέρουν να περάσουν στο πανεπιστήμιο.

Εκτός από τη Νικολέτα, το συμβάν στο 11ο Λύκειο με τη νεαρή μαθήτρια που έπαθε κρίση πανικού θορύβησε και πολλά άλλα παιδιά που εξέφρασαν κι αυτά τον προβληματισμό και την αγωνία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις