Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βιασμό έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 83χρονη στην Πρέβεζα

Βιασμό έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα ...

Κρατείται 40χρονο αλλοδαπός

Mεγάλη ανατροπή έρχεται στην υπόθεση της 83χρονης στην Πρέβεζα, η οποία βρέθηκε χτυπημένη πολύ σοβαρά και γυμνή από τη μέση και κάτω, εντός του σπιτιού της. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 40χρονος αλλοδαπός που κρατείται ως δράστης, βίασε την ηλικιωμένη γυναίκα, πέραν της κακοποίησης.

Μετά την αποκάλυψη για τον βιασμό, ο συνήγορος του 40χρονου παραιτήθηκε, με το δικαστήριο να ορίζει νέο δικηγόρο για την υπεράσπιση του κατηγορούμενου. Την ίδια ώρα, η 83χρονη, βρίσκεται σε ΜΕΘ και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή της κρίσιμη.

Ο αλλοδαπός, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υπόθεση ναρκωτικών, ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με την άτυχη ηλικιωμένη που έμενε μόνη. Ωστόσο, το Μάρτιο του 2019 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού της ίδιας. Τότε, είχε μπει στη μονοκατοικία της από τον κήπο και την είχε χτυπήσει προσπαθώντας να την εξαναγκάσει σε σεξουαλική επαφή, αλλά οι φωνές της προκάλεσαν την επέμβαση γειτόνων που τον ακινητοποίησαν και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Όταν η ηλικιωμένη βρέθηκε σε άθλια κατάσταση αιμόφυρτη στο κρεβάτι της, χωρίς τις αισθήσεις της και με τραύματα στο κεφάλι και το σώμα, ο 40χρονος θεωρήθηκε υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος και συνελήφθη. Στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέσεις με την 83χρονη και ότι πήγε στο σπίτι της το βράδυ της Παρασκευής και έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ υποστήριξε πως όταν έφυγε η ηλικιωμένη ήταν καλά κι ότι δεν θυμάται αν την χτύπησε καθώς ήταν μεθυσμένος.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ούτε έλειπαν χρήματα και κοσμήματα. Η ηλικιωμένη νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κωματώδη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι της συνέβη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις