Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον καρκίνο – σε γέμιση. Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι 29 Νοεμβρίου.

Κριός

Αρκετές οι υποχρεώσεις που φέρνει η μέρα και από κάποιο σημείο και μετά θα ξεπεράσετε τα όρια των φυσικών και ψυχικών αντοχών σας. Μέρα είναι και θα περάσει…

Ταύρος

Η σελήνη σας καλεί σήμερα να μην χάνετε άλλο χρόνο και να δραστηριοποιηθείτε για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Η αισθηματική σας σχέση θα είναι αυτή που θα σας δώσει την ηρεμία που χρειάζεστε για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα στην καθημερινότητα σας. Επενδύστε στην αρμονία της σχέσης σας.

Καρκίνος

Πρωτοποριακές ή πρωτότυπες ιδέες μπορούν να σας δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στον τομέα της καριέρας σας σήμερα.

Λέων

Ευνοούνται οι μυστικές επαφές και διαβουλεύσεις σήμερα. Το Σύμπαν σας παρακινεί να κάνετε το επόμενο σας βήμα και σεις δεν πρέπει να αγνοήσετε τις προσταγές του…

Παρθένος

Έχετε αυξημένη ενέργεια, αλλά αυτή από μόνη της δεν θα μπορέσει να σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις σας. Προγραμματίστε τις δράσεις σας.

Ζυγός

Δεν θα χαρακτηριζόταν μια ήρεμη μέρα η σημερινή. Στον εργασιακό σας χώρο εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα, με πιθανή ένταση μεταξύ συναδέλφων ή συνεργατών.

Σκορπιός

Δεν είναι καλή η μέρα να θίξετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας! Υπάρχει αρκετή νευρικότητα στον αέρα και μπορεί να αιφνιδιασθείτε από τις αντιδράσεις του συντρόφου σας.

Τοξότης

Νέες ιδέες μπορούν να προωθήσουν αποτελεσματικά τα επαγγελματικά σας σχέδια! Οι όποιες καθυστερήσεις ή αναποδιές βρεθούν στον δρόμο σας δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν τις εξελίξεις.

Αιγόκερως

Οι υποθέσεις σας φαίνεται να κολλάνε και αμφιβολίες για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσετε να σας βασανίζουν. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να βρείτε λύσεις.

Υδροχόος

Κινηθείτε αποφασιστικά αλλά και με σύνεση και πάρτε τις αποφάσεις που πρέπει για την προώθηση των εργασιακών σας θεμάτων. Μια αναβολή θα μπορούσε να αποβεί εις βάρους σας.

Ιχθείς

Αφιερώστε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στον σύντροφό σας σήμερα. Είναι μια καλή ευκαιρία να περάσετε μερικές τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας και να χαλαρώσετε.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being