Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πολυμελής αντιπροσωπεία του «σπιράλ» πήγε στο Άνω Καστρίτσι -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πολυμελής αντιπροσωπεία του «σπιράλ» πήγ...

Το πρόγραμμα περιελάμβανε συναντήσεις, ενημέρωση, καταγραφή προβλημάτων & αυτοψία στη δεξαμενή της περιοχής

Το Άνω Καστρίτσι επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής 21 Ιουνίου 2020 μία πολυάριθμη αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξης «σπιράλ», αποτελούμενη από τους τρεις δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και άλλα στελέχη. Κατά την εξάωρη παραμονή τους στο χωριό, ο επικεφαλής του «σπιράλ», Πέτρος Ψωμάς και η ομάδα μελών που τον συνόδευε είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με δημότες και εκπροσώπους φορέων, να καταγράψουν τα προβλήματα της περιοχής και να ενημερωθούν αρμοδίως για το θέμα ύδρευσης και άρδευσης που έχουν δημοσιοποιήσει πρόσφατα οι κάτοικοι, μέσω της συγκέντρωσης υπογραφών.

Τα μέλη του «σπιράλ» έγιναν αρχικά δεκτά στα γραφεία του τοπικού συμβουλίου από μέλη του οργάνου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χαράλαμπο Χρυσικόπουλο, ο οποίος και ενημέρωσε τους επισκέπτες τόσο για τα πεπραγμένα του συμβουλίου κατά την προηγούμενη θητεία, όσο και για τα προγραμματισμένα έργα αυτής της περιόδου, τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και τον τρόπο αντιμετώπισης που προτείνει. Ακολούθησε μία εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε ευχάριστο κλίμα.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του σπιράλ ξεναγήθηκε από ομάδα δημοτών στους χώρους των δεξαμενών, όπου εντοπίζεται το σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης πολλών σπιτιών του Άνω Καστριτσίου. Ο Ανδρέας Στεργιόπουλος, συντονιστής της κίνησης πολιτών ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους και τα υπόλοιπα μέλη του σπιράλ για τη διάσταση του προβλήματος, το σχετικό αίτημα προς τη ΔΕΥΑΠ και τις πιθανές λύσεις.

Ακολούθησε σειρά συναντήσεων με κατοίκους της περιοχής, όπου συζητήθηκαν ποικίλα θέματα και τα μέλη της δημοτικής παράταξης είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν μια σειρά ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία. Σε συνάντηση, εξάλλου, με τον εκπρόσωπο του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Άνω Καστριτσίου, κ. Κωνσταντίνο Λιβάνη και νεαρούς κατοίκους της περιοχής, αναπτύχθηκαν συζητήσεις σχετικές με την ιστορία, τις παραδόσεις και τις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου. Κατά την παραμονή του στο Άνω Καστρίτσι ο Πέτρος Ψωμάς βρέθηκε επίσης στην εκκλησία του χωριού, σε χώρους εστίασης, στο νέο γήπεδο, σε χώρο που προορίζεται για παιδική χαρά και αλλού.

Στην επίσκεψη από πλευράς «σπιράλ» συμμετείχαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θάνος Δούρος και Χαράλαμπος Στανίτσας, ο Γραμματέας της παράταξης Γιώργος Σιγαλός, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Ευαγγελία Βαβαρούτα και Μαίρη Κάργα και τα μέλη του σπιράλ Ξένια Καπούστσικ-Τσιτσάρα και Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις