Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"Έρωτας σε Πορνείο"

"Έρωτας σε Πορνείο"
Αντώνης Σκιαθάς

του Αντώνη Σκιαθά

Ποια Εικαστική παιδεία, ποια Μουσική εκπαίδευση, ποιά Θεατρική κατάρτιση, ποια Αρχιτεκτονική άποψη όλα αυτά είναι μιας άλλης "εποχής".

Τώρα πλέον υπάρχει μόνο η Αριστεία στη σύνθεση του Χημικού Υλικού που λέγεται Βιτριόλι υπάρχει μια ταραγμένη αισθητικά κοινωνία και μια διοίκηση στο Υπουργείο Παιδείας που διατάζει την Αριστεία της Ναπολεόντιας ιδεοληψίας των " άσε να σας πούμε γιατί εμείς ξέρουμε καθώς κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια"

Μία απλή ενημέρωση για τους σπουδαίους υπουργούς που αυτή την περίοδο διοικούν τη συγκεκριμένη δημόσια υπηρεσία, κάνεις μα κανείς από όσους και όσες την διοικησαν δεν "έμεινε" στη μνήμη των ψηφοφόρων τους.

Αν κάτι έμεινε είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που ως Ζωγράφοι, Γλύπτες, Μουσικοί, Αρχιτέκτονες τίμησαν τον σύγχρονο Ελληνικό Πολιτισμό.

Όσο για τους διαχειριστές αυτής της δημόσιας διοίκησης ναι έχουν αφήσει κάτι, διαχρονικά τα ραβασάκια με τα ρουσφέτια τους.

 

Αντώνης Δ. Σκιαθάς
19 Ιουνίου 2020

* Ο Salvador Dali αφουγκράζεται Το Φως της Μεσογείου. Τότε Υπουργός της Γαλλίας ήταν Ο Αντρέ Μαλρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις