Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Τοξότη  - σε χάση.

 

Κριός

Οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο κατά την σημερινή μέρα. Με σοβαρά μελετημένες κινήσεις μπορείτε να ξεπεράσετε χρόνια προβλήματα.

Ταύρος

Θέματα οικονομικά θα έρθουν στη επιφάνεια.  Με δυναμισμό και δημιουργικότητα χαράξετε νέα πορεία και αφήστε τα προβλήματα πίσω σας.

Δίδυμοι

Τα συναισθηματικά σας θα βρίσκονται στο επίκεντρο της δράσης σας κατά την σημερινή μέρα. Ίσως να καταστρώσετε μελλοντικά σχέδια με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος

Μετατρέψετε το άγχος σε κινητήρια δύναμη και με αισιοδοξία κυνηγήστε τα όνειρα σας. Η μέρα ευνοεί επίσης κοινωνικές επαφές που θα σας χαλαρώσουν μετά από μια πιεστική μέρα.

Λέων

Η μέρα μπορεί να σας φέρει απαντήσεις σε θέματα καριέρας και να σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να δώσετε νέα πνοή στα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Ιδιαίτερα παραγωγική είναι η μέρα σας και οι υποθέσεις σας μπορούν να διευθετηθούν με σχετική άνεση. Κάντε καλή χρήση των θετικών πλανητικών επιρροών.

Ζυγός

Μην παίρνετε αποφάσεις αψυχολόγητα, γιατί θα μπορούσατε να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα ελπίζατε. Απαιτείται ψυχραιμία και κοινή λογική…

Σκορπιός

Θέματα οικονομικά θα έρθουν στη επιφάνεια.  Με δυναμισμό και δημιουργικότητα χαράξετε νέα πορεία και αφήστε τα προβλήματα πίσω σας.

Τοξότης

Η σελήνη σήμερα σας χαρίζει αρκετή εύνοια, ίσως και τύχη! Θα υπάρξουν ευκαιρίες, τις οποίες δεν θα πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες.

Αιγόκερως

Μια πρωτότυπη ή πρωτοπόρα ιδέα σας μπορεί σήμερα να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη μια τις αλλαγές που μπορούν να δρομολογηθούν στον τομέα της καριέρας σας.

Υδροχόος

Χειριστείτε τα οικονομικά σας με σύνεση και προσοχή για να μην αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον δυσκολίες και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Ιχθείς

Κάποια οικογενειακά προβλήματα που σας απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα μπορούν να διευθετηθούν σήμερα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being