Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς θα τιμήσουν φέτος οι Λευκάδιοι της Πάτρας την εορτή της Φανερωμένης

Πώς θα τιμήσουν φέτος οι Λευκάδιοι της Π...

Δεν θα πραγματοποιήσουν όπως άλλες χρονιές χορευτικές εκδηλώσεις λόγω του κορωνοϊού

Ο Σύλλογος Λευκαδίων Πάτρας «Η Φανερωμένη» εν όψει της μεγάλης εορτής της θαυματουργής  Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης, κάνει γνωστό στα μέλη του και στους ευλαβείς προσκυνητές τα παρακάτω:

«Ως Σύλλογος Λευκαδίων Πάτρας «Η Φανερωμένη», λόγω των περιοριστικών μέτρων και των ιδιαίτερων κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης που ισχύουν για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 (σχετ. Κοινή Υπουργική Απόφαση  ΔΙα/ΓΠ.οικ. 34781/2020 - ΦΕΚ 2168/4-6-2020) δεν θα έχουμε την χαρά να τελέσουμε με την λαμπρότητα που αρμόζει, τον πανηγυρισμό της Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου της Φανερωμένης, της μεγάλης εορτής της Λευκαδίτικης Κοινότητας Πάτρας όπως κάθε χρόνο τελούμε με διάφορες εκδηλώσεις και την παρουσία του χορευτικού του Συλλόγου μας, οι οποίες λόγω των μέτρων της πανδημίας του covid-19 δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν».

Θα τελεστούν όμως κανονικά, ο Στολισμός της θαυματουργής  Ιεράς Εικόνας– Προσφορά της Οικογένειας Μαυρομάτη Νίκης, μέλους του Συλλόγου των Λευκαδίων καθώς και η Αρτοκλασία ενώ κατά τα άλλα, θα ακολουθηθεί, το λιτό Πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τον Ιερό Ναό.

Παράκληση, για να μην δημιουργηθεί συνωστισμός των προσκυνητών  και για την διευκόλυνση στο προσκύνημα της Ιεράς Εικόνας, να ακολουθηθούν οι Οδηγίες του Ιερού Ναού και οι ευλαβείς προσκυνητές να τηρούν τους κανόνες και τις υποδείξεις των υπευθύνων , καθώς και τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των.

«Η Υπεραγία Θεοτόκος η Φανερωμένη, η Προστάτης και Πολιούχος του Νησιού μας και των Λευκαδιτών όλου του κόσμου ας μας αξιώσει και φέτος να αξιωθούμε της Χάριτος και της ευλογίας της», αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις