Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Ζυγό– σε γέμιση.

 

Κριός

Δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια ήρεμη μέρα! Πολλές οι εναλλαγές και πιθανές διαφωνίες έως διαπληκτισμοί με συνεργάτες ή συναδέλφους. 

Ταύρος

Χρειάζεται μια μεγαλύτερη επαγρύπνηση σε οικονομικά θέματα η σημερινή μέρα. Κατά τα άλλα, σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Δίδυμοι

Η μέρα μπορεί να σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις! Προέχει όμως να μην κοινοποιήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί θα προσπαθήσουν να σας υπονομεύσουν.

Καρκίνος

Οι επιτυχίες σας δεν αφήνουν τους γύρω σας αδιάφορους και ίσως να αντιμετωπίσετε μια κατά μέτωπο επίθεση που θα υποκινείται από αισθήματα ζηλοφθονίας.

Λέων

Εναλλαγή συναισθημάτων θα βιώσετε, αναφορικά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ,  γιατί θα το μετανιώσετε αμέσως μετά, όταν θα δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό.

Παρθένος

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και ανανεωθείτε μέσα από ξεκούραση, ψυχαγωγία ή διασκέδαση. Αν και ακόμη αρχή της βδομάδας, η μέρα είναι εξαιρετική να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ζυγός

Η αυτοπεποίθηση σας είναι τονωμένη, αυτό όμως ενέχει τον κίνδυνο να παρουσιάσετε τάσεις δογματισμού. Η εμμονή σας στις απόψεις σας μπορεί να βλάψει στις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Θα βρείτε ένθερμους υποστηρικτές των ενεργειών σας, κάτι που θα σας βγάλει από τα διλήμματα που σας βασάνιζαν.

Τοξότης

Ίσως κάποιες προτάσεις που θα σας κάνουν στον επαγγελματικό τομέα να μην είναι τόσο ακίνδυνες ή ασφαλείς όσο φαίνονται. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις σας.

Αιγόκερως

Μέσα στην παραζάλη και την υπερβολή, κάποιο σχέδιο σας φαίνεται να αποδίδει και να σας χαρίζει στιγμές επιτυχίας…Χαρείτε το αλλά προσγειωθείτε κιόλας…

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για χαλάρωση, καλή παρέα και εκτόνωση. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και αποστασιοποιηθείτε για λίγο από τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Ιχθείς

Οι συμπτώσεις κατά την διάρκεια της μέρας λειτουργούν υπέρ σας! Ο παράγοντας τύχη διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being