Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κιάρα Φεράνι: Με total logo outfit και τη νέα seventies τσάντα Louis Vuitton στο Μιλάνο

Κιάρα Φεράνι: Με total logo outfit και τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πρώτη «covid free» εμφάνιση της διάσημης ιταλίδας «φώναζε» Παρίσι πάντως

Aπό τις πρώτες influencers παγκόσμιας επιρροής που ανέλαβαν να προωθήσουν τη νέα τσάντα του οίκου Louis Vuitton σε seventies style, η διάσημη ιταλίδα blogger και business woman Κιάρα Φεράνι. Η πασίγνωστη 32χρονη style icon επισκέφθηκε την αγαπημένη της πόλη το Μιλάνο, που μόλις απελευθέρωσε τους αυστηρούς όρους της καραντίνας, ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια με Louis Vuitton και κυρίως κρατώντας τη  LV Pont Neuf  bag στο κλασικό, μαύρο χρώμα. Αυτό βέβαια που έκανε εντύπωση είναι πως επέλεξε επίσης ένα pyjama set με το logo του οίκου «παντού», το οποίο κατέληγε σε σορτσάκι. Ετσι, ανέδειξε ταυτόχρονα και την τάση των εμπριμέ συνόλων – ίδιο print πάνω και κάτω- που δεν διαχωρίζονται πλέον.

Η LV Pont Neuf έχει πάρει το όνομά της από την παλιότερη γέφυρα του Παρισιού και λανσάρεται ως το τελευταίο must – have αξεσουάρ στο διεθνές προσκήνιο της μόδας. Διαθέτει μάλιστα στο κούμπωμα το σήμα του label σε κύκλο, όπως ακριβώς ήταν την εποχή του ’30. Ηδη πολλές διασημότητες και ειδικά οι μούσες του οίκου την έχουν φορέσει.

 

Kιάρα Φεράνι- Αλίσιοα Βικάντερ

Kιάρα Φεράνι- Αλίσιοα Βικάντερ

Σόφι Τέρνερ

Σόφι Τέρνερ

Η καμπάνια της τσάντας

Η καμπάνια της τσάντας

Η Κιάρα Φεράνι που γιόρτασε πέρυσι την δεκαετή επέτειο εκκίνησης της ψηφιακής πλατφόρμας «The Blonde Salad», ενώ παρουσίασε και ντοκιμαντέρ για την καριέρα της, έχει βρεθεί δύο φορές στη λίστα του Forbes με τους 30 πλουσιότερους ανθρώπους ηλικίας κάτω των 30 ετών. Εγινε μάθημα στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ και φωτογραφήθηκε για πάνω από 60 εξώφυλλα περιοδικών.

Η πορεία της Φεράνι ξεκίνησε μέσω της Teen Vogue και της Guess.Το blog της εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2009, όταν ήταν φοιτήτρια Νομικής και  απογειώθηκε σε επιχείρηση αξίας πολλών εκατομμυρίων με απίστευτο αριθμό οπαδών στο διαδίκτυο. Ακολούθησε εμφάνισή της στο Φεστιβάλ των Καννών και πολλές διακρίσεις για τις ιντερνετικές της επιδόσεις. Σήμερα, πάμπλουτη, ζει μεταξύ Μιλάνου και Λος Αντζελες με το ράπερ σύζυγό της και το γιο τους, ενώ τη βλέπουμε διαρκώς να πρωταγωνιστεί σε μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες. Ακόμα και τώρα  πάντως, ποτέ δεν ξεχνάει τα καθημερινά της posts στον προσωπικό της λογ αριασμό στο Instagram.  

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View