Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σαββάτο 30 Μαΐου 2020

Τα ζώδια σήμερα Σαββάτο 30 Μαΐου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στην Παρθένο  - σε γέμιση.

 

Κριός

Η δημιουργικότητα σας είναι σε άνθιση και θα μπορούσε να σας φέρει μια νέα ευκαιρία σε επαγγελματικό τομέα. Επωφεληθείτε των Συμπαντικών δώρων…

Ταύρος

Έχετε τα όπλα και τα εφόδια να καταφέρετε πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς, στο χέρι σας είναι όμως αν θα κάνετε χρήση όλων σας των συγκριτικών πλεονεκτημάτων.

Δίδυμοι

Δυσκολίες έχει η μέρα, καθώς και κάποια πιθανή ψυχρότητα με άτομα του περιβάλλοντος σας που θα σας κάνει να σκεφτείτε πολλά πράγματα για τις σχέσεις σας…

Καρκίνος

Εύνοια καταγράφεται στα προσωπικά σας σήμερα! Χαρείτε όμορφες στιγμές με τον ταίρι σας και γεφυρώστε το τυχόν χάσμα που έχει δημιουργηθεί.

Λέων

Ημέρα αισιοδοξίας καθώς και μια καλή μέρα, με χαλαρή διάθεση να στοχαστείτε και να σχεδιάσετε τις δράσεις σας για το επόμενο χρονικό διάστημα!

Παρθένος

Σας απασχολούν σκέψεις γύρω από τα επαγγελματικά σας. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας για να σας οδηγήσει με ασφάλεια. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.  

Ζυγός

Δεν θα ήταν κακό να ασχοληθείτε με τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει τον τελευταίο καιρό. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και κλείστε υποθέσεις που χρονίζουν.

Σκορπιός

Κάποιες καθυστερήσεις που θα υπάρξουν θα σας πεισμώσουν. Με μια σωστή τακτική θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Τοξότης

Η απροσεξία ή η πίεση του χρόνου μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα κάποια μικροατυχήματα σήμερα. Φανείτε προνοητικοί και προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

Αιγόκερως

Γίνεστε εριστικοί σήμερα, κάτι που μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Η σεξουαλική σας ορμή όμως εκτινάσσεται στα ύψη…

Υδροχόος

Θα χρειαστεί να αλλάξετε προτεραιότητες στα επαγγελματικά σας σχέδια, να επανασχεδιάσετε δράσεις και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στον τομέα της καριέρας σας.

Ιχθείς

Η μέρα μπορεί να σας φέρει απαντήσεις σε θέματα καριέρας και να σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να δώσετε νέα πνοή στα επαγγελματικά σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being