Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στο Λυκαβηττό drive-in προβολή της Γαλλικής κωμωδίας "Για Όλα φταίει το Γκαζόν"

Στο Λυκαβηττό drive-in προβολή της Γαλλι...

Με τους Βικτόρια Αμπρίλ, Ζοσιάν Μπαλασκό και Αλέν Σαμπά - Την Τετάρτη 3/6/2020 στις 9 το βράδυ

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, ο En Lefko 87.7 μετατρέπει τον Λυκαβηττό στην Αθήνα, για 4η συνεχόμενη χρονιά, στο πιο ειδυλλιακό Drive-In Cinema της Αθήνας.

To σινεφίλ ραντεβού δίνεται, λίγο μετά τη δύση του ηλίου, στις 9 το βράδυ για να απολαύσουν οι θεατές μέσα στα αυτοκίνητά τους, τη θρυλική γαλλική κωμωδία, της Ζοσιάν Μπαλασκό «Για όλα Φταίει το Γκαζόν – Gazon Maudit» που επανακυκλοφορεί σύντομα στα θερινά σινεμά από την εταιρεία ROSEBUD.21, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια της.

Πρόκειται για επιτυχημένη ταινία παραγωγής του 1995 που ανανέωσε τη γαλλική κωμωδία, καταλύοντας ταμπού δεκαετιών. Στην Πάτρα οι παλιότεροι σινεφίλ θυμούνται πως την είχαν πρωτοδεί στο σινε Ελπίς στη Δημ. Γούναρη.

Το αστείο και τολμηρό φιλμ ήταν υποψήφιο για 5 βραβεία Σεζάρ και για την Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Υπόθεση:

Η ηθοποιός Βικτόρια Αμπρίλ είναι η Λολί, η γλυκιά και όμορφη μητέρα δύο παιδιών, παντρεμένη με τον Λοράν... ένα σωβινιστικό γουρούνι που την απατά με την παραμικρή ευκαιρία! Όταν στη ζωή (άλλα και το σπίτι) του ζευγαριού εισβάλει η αποφασιστική Μαριχό, η ερωτική έλξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι άμεση, εκρηκτική και τελείως αναπάντεχη για τον μπερδεμένο Λοράν. Η Λολί όμως έχει βρει την απόλυτη ευτυχία: τρεις νύχτες στο ίδιο κρεβάτι με τον άντρα της, τρεις με την αγαπημένη της -και την Κυριακή ρεπό!

Σκηνοθεσία: Josiane Balasko, η οποία επίσης συμπρωταγωνιστεί.

Εκτός της Victoria Abril και της Josiane Balasko, παίζουν και ο Alain Chabat στο ρόλο του Λοράν και οι Ticky Holgado, Catherine Hiegel.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture