Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κυλλήνη: Σχεδόν 350 οχήματα “έφυγαν” προς Ζάκυνθο - Κεφαλονιά μετά την καραντίνα στα νησιά

Κυλλήνη: Σχεδόν 350 οχήματα “έφυγαν” προ...

Περίπου 210 ταξίδεψαν προς την Ζάκυνθο και περίπου 130 προς Κεφαλονιά

Μεγάλη ήταν η κίνηση προς τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά, τη χθεσινή - πρώτη - ημέρα της απελευθέρωσης των μετακινήσεων προς τα νησιά λόγω κορωνοϊού.

Τα μέτρα που είχαν ληφθεί είχαν αναγκάσει την Levante Ferries να μειώσει δραματικά τα δρομολόγια στα απαραίτητα ανά ημέρα, στις περισσότερες περιπτώσεις ένα από και ένα προς τα δύο νησιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρίας στην Κυλλήνη Γιάννη Μπαλάση - Σουλελέ, περίπου 210 ταξίδεψαν προς την Ζάκυνθο και περίπου 130 προς Κεφαλονιά.

Στα πρωινά δρομολόγια από την Κυλλήνη οι ουρές που σχηματίστηκαν θύμισαν εικόνες καλοκαιριού, ενώ μεγαλύτερη κίνηση αναμένεται το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος.

Τα δρομολόγια για την ώρα θα παραμείνουν ως έχουν έως τα τέλη ΜαΙου, όμως από τις αρχές Ιουνίου θα αυξηθούν σταδιακά, ακολουθώντας τις ανάγκες της κίνησης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν η σεζόν έχει σχεδόν χαθεί για την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά και ο τομέας του τουρισμού εναποθέτει τις ελπίδες του στον εσωτερικό τουρισμό. Υπό αυτές τις συνθήκες ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος…

 

Πηγή: ilialive

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις