Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

H απάντηση του Δήμου Πατρέων στον Γιώργο Ρώρο, για τα αντισηπτικά

H απάντηση του Δήμου Πατρέων στον Γιώργο...

Πλέσσας: Η Δημοτική Αρχή δεν παίζει ούτε με την υγεία εργαζόμενων και δημοτών, ούτε με τα χρήματα του Πατραϊκού λαού

Ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών Διονύσης Πλέσσας απαντώντας στον Γιώργο Ρώρο για τα όσα δημοσιοποίησε χθες για την τιμή προμήθειας αντισηπτικών,  δήλωσε:

 


«Για το δημοσίευμα του κ. Ρώρου σε σχέση με την προμήθεια αντισηπτικού  από τις Υπηρεσίες μας , σας κοινοποιούμε  την απάντηση της Δ/νσης Οικονομικών την οποία προσυπογράφουμε.

Κατόπιν αυτού είναι προφανές ότι ο κ. Ρώρος για άλλη μια φορά  μένει έκθετος  απέναντι  τόσο στους εργαζόμενους μας όσο  και στον Πατραϊκό λαό.

Η Δημοτική Αρχή δεν παίζει ούτε με την υγεία εργαζόμενων και δημοτών, ούτε με τα χρήματα του Πατραϊκού λαού.

Αυτό δε το γνωρίζει παρά πολύ καλά ο Πατραϊκός λαός, γιατί γνωριζόμαστε όλοι σε αυτή την πόλη».  

 

Σε συνέχεια απάντησης της Προϊσταμένης του Τμήματος των Προμηθειών –-στην Ανακοίνωση της ¨Ώρας Πατρών¨ δημοτικής παράταξης του κ. Ρώρου που αναρτήθηκε τη Δευτέρα 25/5 και την οποία προσυπογράφουμε, θα θέλαμε να επισημάνουμε ορισμένα σημεία που είτε σκόπιμα είτε από άγνοια εστιάζει ο κ.Ρώρος στην ανακοίνωσή του: Ο Δήμος μας με την υπάρ.1/2020 - ενιαία για όλες τις υπηρεσίες του και τα νομικά του πρόσωπα - Μελέτη για ¨Κατεπείγουσα Προμήθεια Αναγκαίων
Ειδών για την τήρηση των Μέτρων Αντιμετώπισης της Ανάγκης Περιορισμού της Διασποράς του Κορωνοϊού Covid-19 ¨ προχώρησε σταδιακά στην προμήθεια των αναγκαίων ειδών με τις τρέχουσες τιμές και την διαθεσιμότητά τους και συγκεκριμένα για την προμήθεια αντισηπτικού: 27/03/20 (1 η παραγγελία για τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων και 24/04/20 (2 η παραγγελία για τον Πολιτιστικό Οργανισμό
–Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Πατρέων). Επομένως η σύγκριση γίνεται μεταξύ ομοειδών πραγμάτων, αλλά σε διαφορετική χρονική περίοδο, που σηματοδοτεί διαφορετικές τιμές στην αγορά.
Κατά συνέπεια οι υπηρεσίες μας κινήθηκαν με πλήρη διαφάνεια και μια ερώτησή σας σ΄αυτές αρκούσε για να πιστοποιηθεί η αλήθεια, χωρίς εντυπωσιασμούς και φανφάρες.

Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡ/ΜΠΟΣ

 

 

                                                                  

                                                                 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις