Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Ταύρο - σε χάση.

 

Κριός

Είστε επιρρεπείς στην σπατάλη! Φροντίστε να περιορίσετε την τάση σας για καταναλωτικές δαπάνες εν είδη ψυχοθεραπείας, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό…

Ταύρος

Αρκετές οι υποχρεώσεις που φέρνει η μέρα και από κάποιο σημείο και μετά θα ξεπεράσετε τα όρια των φυσικών και ψυχικών αντοχών σας. Μέρα είναι και θα περάσει…

Δίδυμοι

Η ένταση θα κάνει αισθητή την παρουσία της! Μην παρασύρεστε σε ανούσιες συζητήσεις ή δολοπλοκίες, γιατί θα χαλαστείτε χωρίς λόγο. Επικεντρωθείτε στο έργο σας.

Καρκίνος

Εναλλαγή συναισθημάτων θα βιώσετε, αναφορικά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ,  γιατί θα το μετανιώσετε αμέσως μετά, όταν θα δείτε τα πράγματα με καθαρό μυαλό.

Λέων

Πολλά πράγματα δεν κινούνται σήμερα όπως θα επιθυμούσατε ή όπως τα προγραμματίσατε.  Δεν χρειάζεται να πεισμώνετε, μέρα είναι και θα περάσει…

Παρθένος

Το συναίσθημα θα είναι κυρίαρχο κατά την διάρκεια της μέρας και η ευαισθησία που επιδείξετε θα είναι αυτή που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά σε ένα αγαπημένο άτομο.

Ζυγός

Οικονομικής φύσης θέματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας κατά την σημερινή μέρα. Κλείστε όσες παλιές υποθέσεις μπορείτε για να απαλλαγείτε από τα άγχη.

Σκορπιός

Η εξυπνάδα, η σταθερότητα, το καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορούν να συνδυαστούν με σκοπό το κέρδος. Αρκετά κοινωνικοί, αλλά όχι και πολύ αισιόδοξοι, χωρίς πολλά ανοίγματα δείχνετε μια πίστη στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Σας απασχολούν θέματα σπιτιού, οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας και χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις για να μην βγείτε χαμένοι. Στον ερωτικό τομέα από την άλλη όλα φαίνεται να βαίνουν καλώς.

Αιγόκερως

Πρωτοποριακές ή πρωτότυπες ιδέες μπορούν να σας δώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα στον τομέα της καριέρας σας σήμερα. Αρκεί αν είναι πραγματοποιήσιμες…

Υδροχόος

Ανεπαίσθητα μεν προς στιγμήν, αλλά κάτι ξεκίνησε να αλλάζει στην ζωή σας. Τολμήστε να απαλλαγείτε από τα περιττά φορτία που σας κρατάνε δέσμιους και δημιουργήστε χώρο για το νέο.

Ιχθείς

Θα βρείτε ένθερμους υποστηρικτές των ενεργειών σας, κάτι που θα σας βγάλει από τα διλήμματα που σας βασάνιζαν. Η κοινωνικοποίηση είναι πραγματικά σωτήρια για την καριέρα σας!

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being