Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Σελήνη στον Κριό - σε χάση.

 

Κριός

Η τονισμένη σας προσωπικότητα σήμερα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη.

Ταύρος

Επικρατεί ένα αλαλούμ στα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας  για να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας εγκαίρως.

Δίδυμοι

Η μέρα προσφέρεται να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο και να βάλετε ένα ακόμη λιθαράκι στην επαγγελματική σας πορεία. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται.

Καρκίνος

Επικοινωνιακά προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε με άτομο του επαγγελματικού ή φιλικού περιβάλλοντος σας, καθώς κάποιες παρανοήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε λογομαχίες.

Λέων

Η μέρα μπορεί να σας φέρει ευχάριστες εκπλήξεις! Προέχει όμως να μην κοινοποιήσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, γιατί θα προσπαθήσουν να σας υπονομεύσουν.

Παρθένος

Δυσκολίες στην επικοινωνία πιθανόν να αντιμετωπίσετε σήμερα! Φανείτε ψύχραιμοι και κρατήστε χαμηλούς τόνους, για να μην τροφοδοτήσετε μια διαφαινόμενη ένταση.

Ζυγός

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει ευαίσθητους και ίσως ευέξαπτους. Γίνεστε σκληροί με όσους προσπαθούν να καπηλευτούν τις προσπάθειες σας…

Σκορπιός

Με ψυχική δύναμη και την έμπνευση για να προχωρήσετε μπροστά θα σας ανταμείψει η μέρα. Βρείτε όμως και τον χρόνο να ξεκουραστείτε.

Τοξότης

Θετική η μέρα, σας βοηθάει να οραματιστείτε το μέλλον σας και να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματα σας. Αποφύγετε όμως συγκρούσεις με άτομο που έχει σημαντική επιρροή στον χώρο της εργασίας σας.

Αιγόκερως

Οι μάσκες θα πέσουν και πρόσωπα και καταστάσεις θα αποκαλυφτούν. Η μέρα σας ευνοεί και εάν κινηθείτε διπλωματικά θα βγείτε ενισχυμένοι.

Υδροχόος

Βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες και ευνοείστε πλανητικά! Άτομα του περιβάλλοντος σας θα ζητήσουν την στήριξη ή την συμπαράσταση σας σε θέματα που αντιμετωπίζουν.

Ιχθείς

Αρκετή δράση καταγράφεται σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Μην παρασυρθείτε και πάρετε βιαστικές αποφάσεις σε σημαντικά τουλάχιστον θέματα.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being