Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Πανσέληνος στον Σκορπιό.

 

Κριός

Είναι καιρός για ανανέωση και να δραστηριοποιηθείτε με νέα ορμή στην εκπλήρωση των στόχων σας, ώστε να καταφέρετε να κάνετε σημάδια προόδου.

Ταύρος

Ημέρα οικογενειακή η σημερινή, παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Κάποια άτομο ωστόσο θα σας βγάλει στην επιφάνεια συναισθήματα που καταπιέζατε…

Δίδυμοι

Εάν επιδιώξετε να κινηθείτε σήμερα στο παρασκήνιο για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας, δεν θα έχετε αφενός τα αναμενόμενα αποτελέσματα και αφετέρου θα εκτεθείτε…

Καρκίνος

Η ζωτική σας ενέργεια χτυπάει κόκκινο σήμερα! Ταυτόχρονα όμως ξεμπλοκάρει κάποια από τα επαγγελματικά σας πλάνα, δίνοντας τα μια σημαντική ώθηση.

Λέων

Δεν χρειάζονται επιπόλαιες κινήσεις όταν πρόκειται για θέματα οικονομικής διαχείρισης. Η μέρα μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους ή βιαστικούς, με συνέπεια να κάνετε σημαντικά λάθη.

Παρθένος

Η πλανητική συγκυρία μπορεί να σας δείξει με λίγο σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες που δεν γνωρίζατε ή προτιμούσατε να παριστάνετε ότι αγνοείτε… Σηκώστε τα μανίκια και ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματα.

Ζυγός

Μια επαγγελματική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπορεί να είναι σημαντική για την μελλοντική σας εξέλιξη. Μην την αφήνετε να πάει χαμένη, γιατί τις εποχές που ζούμε, οι ευκαιρίες είναι δυσεύρετες.

Σκορπιός

Αναζητήσετε την χαρά και την χαλάρωση παρέα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε για λίγο από θέματα καθημερινότητας και να ξελαμπικάρετε.

Τοξότης

Το καμπανάκι του κινδύνου για παρασκηνιακές ενέργειες που έχουν στόχο να υπονομεύσουν τα πλάνα σας χτυπάει σήμερα. φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί, κυρίως αποφεύγοντας να κοινοποιείτε τα μελλοντικά σας σχέδια.

Αιγόκερως

Η αισθηματική σας σχέση θα είναι αυτή που θα σας δώσει την ηρεμία που χρειάζεστε για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα στην καθημερινότητα σας. Επενδύστε στην αρμονία της σχέσης σας.

Υδροχόος

Θα έρθει στο φως κάποιο παρασκήνιο που σας αφορά. Η αποκάλυψη θα σας ωθήσει να εκτιμήσετε εκ νέου την στάση σας και την δράση σας σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

Ιχθείς

Η αυτοπεποίθηση σας είναι τονωμένη, αυτό όμως ενέχει τον κίνδυνο να παρουσιάσετε τάσεις δογματισμού. Η εμμονή σας στις απόψεις σας μπορεί να βλάψει στις σχέσεις σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being