Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Απανωτά ρεπορτάζ του Star για το Πατρινό Καρναβάλι

Απανωτά ρεπορτάζ του Star για το Πατρινό...

Ο Δήμος κάλυψε τα έξοδα διαμονής της δημοσιογραφικής αποστολής του καναλιού

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τέσσερις βραδιές συνολικά παρέμεινε το συνεργείο του ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Star στην Πάτρα για την κάλυψη των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Είναι η πρώτη φορά που το κανάλι με το υψηλής τηλεθέασης νεανικό δελτίο ειδήσεων κάλυψε τόσο εκτενώς και για τόσες πολλές μέρες τις εκδηλώσεις, πάρτυ και τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο ρεπόρτερ-παρουσιαστής Γρηγόρης Μπάκας που είναι ειδήμων σε τέτοια θέματα, δηλαδή πάρτυ, ξεφαντώματα και ρεπορτάζ δρόμου σε κοσμικά μέρη όπως η Μύκονος, η Αράχωβα ή η Σκιάθος, μπήκε αμέσως στο κλίμα του Πατρινού καρναβαλιού και όπως είδαμε στα ρεπορτάζ του, «έπαιξε» με τους καρναβαλιστές, έκανε πλάκα μαζί τους, έφαγε μέχρι και «κοψίδια» που του πρόσφεραν στη διάρκεια της μεγάλης παρέλασης της Κυριακής ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να πάει και σε πολλά πάρτυ σε μπαρ και κλαμπ της πόλης όπου το κέφι, ο τρελός χορός και η ζωντάνια ήταν μοναδικά και μετέδιδαν τον παλμό και το αυθεντικό καρναβαλικό κλίμα της πόλης.

Τουτέστιν ο Γρηγόρης Μπάκας με τον καμεραμάν του Παναγιώτη Καλογερόπουλο διαφήμισαν και πρόβαλαν στον μέγιστο βαθμό το Καρναβάλι της Πάτρας παρουσιάζοντας μία πόλη ξέφρενου πανηγυριού και διασκέδασης με τη νεολαία να γλεντάει και να το χαίρεται.

Αντιλαμβάνεστε ότι πολλοί ανά την Ελλάδα παρακολουθώντας στους δέκτες τους αυτές τις εικόνες, θα σκέφτηκαν ότι του χρόνου καλό θα είναι να έρθουν ως την Πάτρα για να ζήσουν ένα γνήσιο και ξέγνοιαστο καρναβαλικό τριήμερο.

Ανάμεσα στα ρεπορτάζ που έκανε ο Γρηγόρης Μπάκας ήταν στο μεταξύ και συνέντευξη της σέξι Ελίνας Μπεκάκου του Big Brother η οποία εμφανίστηκε όλο το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς στο μπαρ Bijoux  όπου η νεολαία δεν σταματούσε να την απαθανατίζει με τα κινητά τηλέφωνα και τις φωτογραφικές μηχανές της.

Η Ελίνα στο μεταξύ όπως είπε και το Star στο χθεσινό δελτίο του, δεν περιορίστηκε στο ρόλο της ως d.j. αλλά παρέλασε κιόλας ως «βασίλισσα» του πολυάριθμου γκρουπ «Ρόδα Τσάντα και κοπάνα».

Στο μεταξύ αξίζει να αναφέρουμε ότι τα έξοδα διαμονής της αποστολής του Star στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο Μεντιτερανέ τα κάλυψε ο Δήμος Πατρέων, μία σωστή κίνηση μιας και το κανάλι έκανε μία πολύ καλή δουλειά προώθησης και διαφήμισης της πόλης και του καρναβαλιού.

ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr