Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

«Καραβάνια» επισκεπτών για το Πατρινό Καρναβάλι - Εορταστικό το κλίμα στην πόλη

«Καραβάνια» επισκεπτών για το Πατρινό Κα...

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά τα μηνύματα για την επισκεψιμότητα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα

Η κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού πλησιάζει και χιλιάδες είναι οι επισκέπτες της πόλης, οι οποίοι καταφθάνουν με κάθε μέσο για να συμμετάσχουν στις αυριανές και μεθαυριανές εκδηλώσεις. Ωστόσο, «αγκάθι» αποτελεί η απόφαση των αγροτών του Αιγίου να αποκλείσουν την εθνική οδό από τις 11.30 μέχρι τις 13.30 την εθνική οδό, καθώς αυτή την ώρα έχουν ακυρωθεί πολλά δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας.

Πάντως, ήδη από χθες έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην Πάτρα, εκατοντάδες επισκεπτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Χαρακτηριστικό της κοσμοσυρροής που αναμένεται είναι το γεγονός ότι χθες Πέμπτη οι επισκέπτες που ήρθαν μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ ήταν κατά 15% αυξημένοι σε σχέση με την ίδια ημέρα πέρσι.

Αλλά και σήμερα από το πρωί τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ήταν συνεχόμενα, κυρίως από την Αθήνα, μέχρι τις 11 το πρωί οπότε και ανακοινώθηκε η κατάληψη της εθνικής οδού από τους αγρότες του Αιγίου. Μιλώντας πριν από λίγο στο thebest.gr o σταθμάρχης του ΚΤΕΛ, αυτή την ώρα δεν διεξάγονται δρομολόγια λεωφορείων, τα οποία θα ξαναξεκινήσουν μετά την ολοκλήρωση της διαμαρτυρίας των αγροτών.

Πάντως, οι άνθρωποι που ΚΤΕΛ είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι καθώς βλέπουν ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Παράλληλα, η κίνηση στην εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ώρες καθώς πολλοί είναι αυτοί που προγραμματίζουν να περάσουν το τριήμερο της Αποκριάς στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr