Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

(Σελήνη στον Ζυγό - σε γέμιση)

Κριός

Έχετε μια ροπή προς την μελαγχολία και την εσωστρέφεια σήμερα. Ίσως να σας μπλοκάρουν συναισθηματικά τα ανοιχτά μέτωπα στον οικογενειακό τομέα…

Ταύρος

Ίσως το ενδιαφέρον σας να στραφεί σε ερωτικές συναντήσεις! Η ακτινοβολία σας και σεξουαλική σας ορμή θα αποτελέσουν πρόσθετους άσσους στο μανίκι σας για την επιτυχία του στόχου σας.

Δίδυμοι

Ακούστε τι σας λένε οι πιο έμπειροι από σας και μην αντιδράτε με το παραμικρό. Άλλωστε δεν θέλουν όλοι το κακό σας. Η ισχυρογνωμοσύνη σας μπορεί να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα.

Καρκίνος

Από την μια η ζήλια και από την άλλη το πάθος δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην ερωτική σας ζωή! Στο χέρι σας είναι μέχρι που θα το φτάσετε και αν θα βλάψετε την σχέση σας με την ακραία συμπεριφορά σας.

Λέων

Δεν θα πρέπει να πάρετε επιπόλαια αποφάσεις σε εργασιακά θέματα σήμερα! Σκεφτείτε, διερευνήστε τις επιλογές που έχετε στην διάθεση σας και κινηθείτε μετά, αποφεύγοντας τα ρίσκα που θα σας στοιχίσουν σε βάθος χρόνου.

Παρθένος

Μια συζήτηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο ίσως να είναι αναπόφευκτη σήμερα, χειριστείτε όμως τα θέματα που θα προκύψουν με προσοχή, εάν θέλετε να βρείτε λύσεις…

Ζυγός

Η μέρα φέρνει εξαιρετικά δώρα για σας. Μπορεί να είναι μια νέα ευκαιρία επαγγελματική, ίσως μια νέα θέση εργασίας, δεν αποκλείεται ακόμη και μια απροσδόκητη οικονομικά ανάσα.

Σκορπιός

Τα συνεχή και πολλά προβλήματα του τελευταίου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σας έχουν μπλοκάρει και δεν ξέρετε πώς να συνεχίσετε στο άμεσο μέλλον.

Τοξότης

Η χαρισματική σας προσωπικότητα και η έντονη ακτινοβολία σας θα σας φέρει στον επίκεντρο που ενδιαφέροντος σήμερα. Μην αφήνετε όμως την κολακεία να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βγάλει από τον δρόμο σας.

Αιγόκερως

Μια σπουδαία ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί, που αν την αδράξετε, θα μπορούσε να σας αλλάξει την ζωή! Με την δημιουργικότητα σας θα μπορούσατε να κάνετε την διαφορά και να ξεχωρίσετε από τους άλλους.

Υδροχόος

Αισθάνεστε πνευματικά αναγεννημένοι σήμερα και οι φοβίες και οι ανησυχίες σας εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας… Απολαύστε μια ήρεμη μέρα και μην αφήνετε τα μικρά απρόοπτα που μπορεί να παρουσιαστούν να σας χαλάσουν την θετική διάθεση.

Ιχθείς

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο σήμερα ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μια και ο ανώτερος σας εαυτός γνωρίζει καλύτερα, τι είναι το βέλτιστο για σας.

 

Πηγή: alindakanaki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being