Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθησαν τη νύχτα οι δράστες τριών ληστειών

Πάτρα: Συνελήφθησαν τη νύχτα οι δράστες ...

Μετά από συντονισμένη επιχείρησης των αστυνομικών δυνάμεων

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται οι δράστες τριών ληστειών στην περιοχή της Πάτρας, καθώς συνελήφθησαν αργά χθες τη νύχτα έπειτα από επιχείρηση των τοπικών αστυνομικών Αρχών. Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα όταν άνδρας προσέγγισε εργαζόμενο σε περίπτερο στον κόμβο των ΤΕΙ και με την απειλή του όπλου τον λήστεψε, αφαιρώντας του χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο ταμείο της επιχείρησης.

Ο δράστης αμέσως μετά επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο όπου τον ανέμεναν δύο συνεργοί του, ένας άνδρας και μία γυναίκα και τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα της ληστείας τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν και άμεσα το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης συντόνισε επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Λίγη ώρα αργότερα το όχημα των δραστών εντοπίστηκε από αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε στην συμβολή της Γλαύκου με την Ακρωτηρίου.

Οι επιβαίνοντες συνελήφθησαν και κατά τη διάρκεια της ανάκρισής τους υπέδειξαν το σημείο όπου είχαν κρύψει το όπλο και ομολόγησαν δύο ακόμη ληστείες που είχαν διαπράξει πρόσφατα. Η πρώτη σε κατάστημα καφέ take away στην Πατρών-Κλάους και η δεύτερη σε πρατήριο καυσίμων στη συμβολή των οδών Όθωνος Αμαλίας και Φιλοποίμενος, φορώντας χειρουργική μάσκα.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών, απ' όπου και σήμερα με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις